Gull2110 Aslihan555 cok sukur saglikli kuzum binlerce şukur o kadar hafta kendimi tuttum tuttum bugun dayanamadim valla 😀
Semooshh Ben hala yiyorum hemde koca Bi paket 😅 38+6yım 😁 sürekli değil ama canım çekince alıyorum baharatlı olandan hemde 😄bitirmeden de rahat edemiyorum
Semiha89 Gulanelis bol proteinli beslen demişti doktorum bana. Muz, patates, et filan dedi. Bende kuruyemiş pek yiyemiyorum. (9+1 im)
Deletedmom0810 Gull2110 ben 4. Haftadan beri yiyorum 18 haftalığız 😂 kilo bile almadım diyebilirim artı 2 kilo verdim 😂 zararlıdır elbette ama canımın istediğini yerim hep 😂
Suheyla19A Gull2110 bu kadar kasma canim tamam sagliksiz bisey ama o bulantilar arasinda bende abur cuburla karin doyurdum kac kere cok sukur rabbimden bi sorun sıkıntı olmadı
Meloo Ahhh ahhh ilk aylarda yiyin kızlar son aylarda istesenizde yiyemiyorsunuz midem yukarı çıkıyor ne yesem🤦♀️Şeker diyetindeyim bide yemeden geciyo valla
Seda_123 Gull2110 Bebeğe gitmiyor ki yediğin şeyler ilk 3 ay bebek senin yediklerinden beslenmiyor kanından besleniyor canım aklında bulunsun 3 aydan sonra dikkat et
Aysse-03 20 haftalığım ben dün eşime tabak koyarken benimde canım çıktı 5 10 tane yedim dayanmadım napimm😂
Sldmrt Sizde abartmayın ya cips yediniz diye vicdan azabı çekmek nedir allah aşkına. Yediğiniz ekmekte bile katkı maddesi varken kendinize bu kadar işkence etmeyin. Canınız ne çekiyorsa az az yiyin.
EbSa Aynı dert bende de var maalesef tatlı ve ekşiyi çok severdim şuan midemin bulantısı yanması ekşimesinden anca abur cubur yada hamur işi yiyebiliyorum 😪 ne zamana kadar sürecek böyle bilmiyorum ama bende çok üzülüyorum 😔