hilobero Kızlar bugün belimi zorladım ve aşırı ağrıyor mahvetti beni. Zaten fıtığım var ve 5+6 haftalık hamileyim, acile gittim az önce işlem yapamayız daha dedi parol iç dedi hemşire ama içime sinmedi ya içebilirmiyim sizce yani içen oldu mu
annevebebek17 hilobero ben arada içtim canım basim agridigi artik dayanamadigim zaman ictim birsey olmadı zaten doktorlar veriyor sıkıntı etme dayanamazsan iç bence.
Nslhnakn hilobero geçen ağrım vardı benimde bilmediğim için içemedim pazartesi günü doktoruma sordum içilebilecek bir ilaç varmı diye parol içebilirsin sadece dedi bilgin olsun canım
Tazeanne0134 hilobero doktora sor bende acile gittiğim zaman antibiyotik vermişti acildeki doktor ama kendi doktorum içme gerek yok dedi çok aşırı ağrın olursa içersin demişti bana sende bi kendi doktoruna sor öyle kullan bence ben 6,5 aylık olasıya kadar ne kadar ağrım olursa olsun içmemiştim
Dryl hilobero 6 saatte bir parol içebilirsin canım. Tüm doktorlar onu veriyorlar. Zaten çok hafif bir ilaç inş iyi gelir. Benim dişim ağrıdığında verdi doktorum içtim kesemedi dişimin ağrısını.
Dua38 3.gebeliğim benim diğer çocuklarm da içtim bunda da içiyorm sknti olmaz düşük doz zaten içebilirsin geçmis olsn
isimsizbebek hilobero zaten hamilelikte parol ve minoset içilebiliyor bende iki hafta önce acile gitmiştim parolu serum olarak verdiler
Ftma_izmr hilobero parol dışında gebelere ağrı kesici pek verilmiyor o yüzden rahatlıkla için birde ağrı kesici krem verebilir onu da doktoruna sor, ben kullandım hem krem hem hap
hilobero Hepinize teşekkür ederim ❤️ daha çok minik ya korkuyorum bide ilk kendi doktoruma ulaşamıyorum şuanda maalesef. Hemşire iç dedi ama hala içmedim huzursuz oldum Rabbim şifa bekleyen herkesi şifalandırsın dayanılmıcak bi ağrı.
07052019 hilobero benim migrenim var, gebeliğin başından beri mecburen içiyorum. Hatta günde 3 tane içmek zorunda kaldığım günler oldu. Doktorum 6 saatte bir içebilirsin ağrının verdiği stres bebeğe daha çok zarar verir dedi. Yine de dayanamayacak hale gelmeden içmiyorum.
shrbrk 13.haftamda inanılmaz agri çektim demir ve magnezyum almadan once. halsizlikten basim ağrıyordu. gunde 2sefer kullandığım oldu. hala kullanıyorum ben agriyi çekip mutsuz olacağıma.gecince daha neşeli olup oğlumda debeleniyor 😄😄