Nur_Nur Merhaba Istanbulda NST için uygun bir yer arıyorum. Doktorumun özel muayenehanesi var. Fatih medikal park 145 lira dedi. Daha uyguna bildiğiniz bir yer var mıdır?
Nur_Nur Rbs111 dün çektirdim bezmialemde çok çok teşekkür ederim bilgi paylaşımınız için Allah razı olsun çok da memnun kaldım hastaneden sagolun Allah kolaylıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin
Rbs111 Nur_Nur medipolde doktora 80 verdim . Nst ayrı olarak 29 verdim . Bezmialem uzman dr ücretsiz . Muayeneye gidince sadece 10 tl nst ücreti veriliyor
Selinbakirci Canım gerçekten fiyatı çok uçukmuş. Kendi muayenehanesi olduğu için mi acaba. Benim normalde doktorum maltepe ersoy hastanesinde. Orada 25lira Nst ücreti. evime yakın bir tıp merkezinde giriyorum maltepe ye gidemediğimde. Orada da 30lira.
Rbs111 Nur_Nur evet canım uzman doktora git ya da sancın varsa acile gir sancım var de ücretsiz çekerler. 10 tl alabilirler en fazla
Rbs111 Nur_Nur tabiki. Nst denilen şey 15 dk kadar sürer ritim çıkar yazıcıdan doktora gösterirsin. Kan tahlilinden daha basit
Rbs111 Cokokuyan_dorukusunannesi48 gerçekten o parayı nst için veren var mı ya şaka gibi 😂 verecek durumu olan bile vermemeli resmen enayi yerine koyuyorlar 400 nedir
Nur_Nur silaninannesi tabi ben oyle anladım. bezmialem 10lira aldı sgkli olduğum için. tavsiye ederim