Ayseelll [silindi] bi yakınımın az olmuştu normal uzun pedlerden takmıştı hatta ama kişiden kişiye değişiyor sanırım sezerayndı o
ballicoreklerim Thanim ameliyat a girerken mi afedersiniz giymiştiniz yoksa sonrasında odaya geçince mi ben de o konuda Bilgi sahibi değilim
Thanim ballicoreklerim ameliyata girerken hiçbir şey giymiyoruz ameliyat önlüğü dışında odaya geçince giydiriyorlar depend ya da hasta bezi ya da her neyse :) hatta sonda çıkınca giydiriyorlardı sanırım hatırlayamadım 🙈
Kuubra Ayseelll 1 paket depend bitirdim öyle rahattı ki hastanenin verdikleri çok da şey diğildiiii 3. Günümde ped kullanmaya başladım zaten
Mysucculent Bend de bununla ilgili sorucaktım canım bende fazla kiloluyum 100kg oldum 35 haftalık doğuma kadar 105 olurum tahminen ama depend bana olur mu bilmiyorum büyük boyu alıcam boşuna da almak istemiyorum
Whiteangel111 Ayseelll salı gunu dogum yaptim evde bile depend kullandim eger yaninizda yardimci biri gelecekse depend oneririm
Hatice23E Ayseelll ilk 1 hafta depend sonra hamile kilodu içine ped 40 çıkıncada normal kiloda döndüm en rahatı Hamile kilotları oluyor valla