Aozge Nurcin21 instagram da Ayhan cocuk diye aratırsanız cok degısık modeller var bir bakın derim. Sanırım bu sizin ki mima ×ari marka.
Bsygt Canım bu modele benzer modeller var. Ancak ben yeni aldım. Doona bebek arabası kullanıcı yorumları güzel benim de hoşuma gitti bir araştır istersen..
Ebruozcann Nurcin21 rica ederim ne demek bende 7 haftalık hamişim inşallah bende bakmayı düşünüyorum hayırlısı ile kalp atışını haftaya bir duyayım 🥰🤰❤️
Lale00 Nurcin21 internet siteleri instagram siteleri var ben ordan bakmistim ama urunun fiyati cok yuksek 😅
MelekEzgi Nurcin21 sizin gönderdiğiniz fotoğraftaki anex değilmiş 😂 tekrar bakınca fark ettim tekerleklerinde yazmıyor. Ama çok benziyor. 🤗
MelekEzgi Nurcin21 evet çok şıklar. 😍 ben şıklığı kenara atıp kullanışlılığa döndüm. İnşallah kullanışlı gelir size. 🤗
MelekEzgi Nurcin21 deneyin mutlaka. Kolay kapatabiliyor musunuz, tek elinizle kaldırabiliyor musunuz kucağınızda bebek varken, aynı şekilde ana kucağı için boşken hafif mi gibi. Ben beğendiğim bir çok modelden ağır olması sebebiyle vazgeçtim.