Cansu-90 Herkese merhaba ben 8+3 hamileyim beylikduzunde oturuyorum genelde kolan arzu aydin cuhali yi oneriyorlar ama siz bu konu hakkinda fikirlerinizi paylasabilir misiniz? Giden var mi yada oneri alan
Papatyam2017 Cansu-90 ben memnun kalmadım ilk 2 hamileliğim ve kürtajımi kendinde yapmıştım sonra ki gebeliğimide reyap tercih ettim doğum.yaptim.yine gebeyim doktoruma devam etmeyi dusunuyorum
Kumru82 Cansu-90 Bende beylikdüzünde oturuyorum arzu hanıma hiç gitmedim ama duydum daha önce iyi bir doktor diye
Minikmucizemyolda Papatyam2017 bende nereida hanima gidiyorum ancak degistirmeyi dusunuyorum. Hastane ile ilgilide pek iyi yorumlar okumadim hemsireler ilgisizmis doktor gece doguma gelmeyebiliyormus vs. Sizin ilk dogumunuz nasil gecmisti? Memnun kalmismiydiniz?
Papatyam2017 Minikmucizemyolda valla 2.5 sene önce doğum yaptım benim kendimden dolayı sezeryan olmak zorunda kaldım..normali yapacak pozisyonum yoktu çünkü 3 dusugum vardı ve panik ataktan dolayı riske atmak istemedim kendimi.. gayet memnun kaldım hemşirelerden doktorumdan otele tatile girmiş çıkmış gibiydim . Mesut bey hastanenin orda oturuyor ve haftanın 3 4 günü nöbetçi kalıyor ben ne zaman istesem ulaşmıştım onu DOKTOR ILE GORUSUN