Ponciginannesi_ Bebiskomm o zamanda haklıyken haksız duruma düşüyorsun. Gerçi haklıykende haklı değilsin o da var tabi 🙄
Hlal Devletteki yonlendiriyo seni zaten bı kaç hafta sonra gel ikili testin yada üçlü testin var ws diye,ilk isin iyi bı doktor arastr canm
Ponciginannesi_ Zeyk ahaha çok sağol 😂😂 büyük ihtimalle devletten muayeneye devam edeceğimm. Dua et iyi bir doktor rast gelsin 😘
Zeyk Ponciginannesi_ gelirsin gelir tavsiyem erkek doktor bul kendine kadın doktorlar çok tavırlı çok sıkıntılı oluyorlar ;)
minnakzuzu55 Ponciginannesi_ bence öncelikle siz kendinizi doktorun yerine koyup düşünmelisiniz okadar yıl tıp okumuşsunuz bi hastanız geliyor ve sizin görüşünüzü almadan direk ben bu tahlilleri yaptırmak istiyorum diyor. Önce bi muayene olsaydınız zaten o tahlilleri isteyecektir.
Yenianne65 Ponciginannesi_ siz muayene olsaydınız doktor zaten sizden aynı tahlilleri isteyecekti devlette ki doktorlar nedense özele gidenlere gıcık oluyor 😂 bende özele gittim devlette tahlil yapacaktım ama devlette ki doktora Birsey demedim kendisi bakıp tahlil istedi tahlilleri yapıp hem devlette ki hem de özelde ki doktor a gösterdim
Ponciginannesi_ Yenianne65 her doktor aynı testleri istemez diye düşündüm ben. Neden özele gidenlere gıcık oluyolarki. Belkide bi kayıpları vardır
Cekirdek Ponciginannesi_ başkasından randevu alın devlette yapılıyor 8. Hafta daha belki devam edeceksiniz oraya o adam agrasifmis
Semooshh Ponciginannesi_ işini öğretir gibi olmuş gerçekten ondan kızmıştır😂oda Bi doktor sekreter değil normal muayeneden sonra testleri, zaten kendiside isticekti sen söyleyince işine gelmemiş başka Bi doktora git hiç Bi test yaptırmadım henüz de yaptırır o.
Oley Ponciginannesi_ Evet bir kere devlette yaptirayim dedim azarlamadı ama hamile olduğunuz için geri göndermiyorum yoksa böyle bir uygulama yok istersem yapmayabilirim demişti. Bence zaten yeterince hatta fazlaca hastalari olduğu için uğraşmak istemiyorlar. Aile hekimliğide yapıyor fakat hastanelerdeki sonuçlar daha güvenilir. Ama bende anlamadim ya yapilir ya yapilmaz. Devlette sağlık sistemi gerçekten dengesiz ve kötü.
Gldane Ponciginannesi_ okumuş doktor olmuş ama insan olmayı unutmuş sanırım o nasıl tepki ya sinirlerim bozuldu bence sağlık ocağı da yapıyor kan idrar tahlili filan
Gldane Ponciginannesi_ valla canım geçen hafta gittim sağlık ocağının da kontrol oluyor kan idrar ben onları yaptırıp gidiyorum özel hastaneye doktorum da değerlendiriyor
Semooshh Ponciginannesi_ E birazda öyle çoğu insan mecburiyetten gidiyor seçenekleri yok başka bunlarda onun farkında. Biz mecbur onlar Tavan durumu 😁 şöyle bir şey de var İnsanların günü gününe uymaz belkide iyi Bi, doktor ama o gün, ters Bi günüdür 🤷🏻♀️
Deletedmom0810 Ponciginannesi_ kesinlikle katılıyorum ben de korkuyorum açıkçası bu sebeplerden dolayı