42-AySe-07 Arkadaşlar ilk gebeliğim son adet tarihime göre 19+2 doktorun dediğine göre 18+2 haftalığız cinsiyetimiz %80 kız dediler ama hâla hareketlerini hissetmiyorum normal mi sizce
Ecemsbaby 42-AySe-07 hayırlı uğurlu olsun Allah kucağına almayı nasip etsin canım🌸 gayet normal zaten o haftalar belli belirsiz hissediliyor 1-2 haftaya iyice belirginleşir ilk gebeliklerde normal.
mermeral 42-AySe-07 benim 23 olacak daha hissettiğim yok. Arada çok nadir. İlk gebeliklerde böyleymiş.
Ksnmzz 42-AySe-07 22.haftadayım kız bebek hala çok net hareket etmiyo çok derinden çok nadir hissediyorum ondada bebek resmen hareket etsemmi etmesemmi kararsız kalıyo sanırım 😂😂😂bazen bende endişeleniyorum ama normal olduğu söyleniyo 😂😂😂
42-AySe-07 Ecemsbaby Amiiin inşallah Allah razı olsun canım 😍 gerçekten tedirgin olmaya başlamıştım inan içim rahatladı
42-AySe-07 Ksnmzz Bu kızlar niye böyle uyuşuk olur ki 🤣 kız dediğin az pratik olur hayırlısıyla hele bi doğsun göstercem ben ona hareketi 🤣
Sesem Haftadayım bende kızımla 17 de belli etti kendini vücut yapısıyla alakalı bir durum olduğunu düşünüyorum.