Guul Kizlar cumaya kadar yumurtalarim buyumesi lazim 😂 bunun icin ozellikle yediginiz ictiginiz biseyler varmi? Benim yediklerim sunlar: ceviz, badem, kuru incir, kabak cekirdegi, avokado Varmi baska bisey listeye eklemem gereken?
__birafitap__ Guul ben sadece avokado yiyorum tadı hiç guzel değil donmuş yağ gibi tadı ayy😝😝 bu zenginler bunu sürekli nasıl alıp yiyorlar 🤣🤣🤣
Hazalozan Guul benmde sorunum yumurtalıktı en büyüğü 8 mm di sanırım coenzim diye bi vitamin verdi toksitleri atıyomuş sanırım ertesi ay yumurta kontrolüne gitmeden hamile kalmıştım başka da bişe içmedm yemedm
Guul __birafitap__ canim avokadoyu salataya dograyip ye. Yada labne peyniriyle karistirip ekmegi ban yada sür 🤩 ozaman cok guzel oluyor
0623-okay __birafitap__ bak kuzum onu bi güzel ez içine bi diş sarımsak ez bide üstüne limon pul biberi uuuff mis gibi olur hep yemek istersin
__birafitap__ Guul ya ama hamilelik için tek yemek gerekmiyo mu ayy çok kötü soğan suyunu tercih ederim o derece😂😂😂
Sabirsizanne16 İncir yeme.Ben denedim incir büyütmüyor .çikolata ve tatlıdan uzak durmalısın yumueta büyümesi için
Minikkus098 Guul Ben bu ay sürekli incir yedim canım bide kasık çektirdim Rabbim nasip etti bir küçük mucizemiz var 2 yıl sonra gelen ben bu ikisine de bağlıyorum biraz
Momof2child En onemliso stresten uzak dur takma ben eylul ayinda kafam o kadar cok dagldi ki o ay yumurtlamayi dusunemedm ve Hergun iliskide oldk Bigun gecistirmeden o ay kaldm cok sukur.inSALLAH SENDE HAMILE KALRSN BU AU
Momof2child Guul ayenen soylemesi kolay vallahi bende hep oyle derdm nasil takmiyim diye amma ALLAH ISTEDIGI AY ARTIK TAKMIYACAKSN HER SEY ALLAHIN TAKDIRI HERGUN ILISKIDE OL
Momof2child vuslatim34 kuzum hergun olduk KOCAMA SPERM KALITESNI GUCLENDIRICI KARISIM YEDRDM VE HERGUN OLDK.PROGESTERON BAZAN DUSUK SEVIYEDE OLNCA SPERMLER 1GUNDEN FAZLA YASIYAMIYOR VAJINADA YUMURTAYA YETISEMEDEN OLUYORLAR.O YUZDEN HERGUN ILISKIDE OLDUKKI BELKI BU DEFA TUTAR VE COKKK SUKUR TUTTU ..ILK GEBELIYIMDEDE AYNISINI YAPMSTM (O KURTAJ OLMSDU)
Pnaronoruc Guul ananas yemelisin canım günde en az 2 dilim ☺️ Çok faydası var incit ve havuçta mükemmel yumurta kalitesi arttırıcı ve çatlatıcı özelliği var ben bu 3 lüyü denediğim ay hamile kaldım Allah’ın izniyle 🌹 darısı başınıza olsun 🌸