Demirkeser Loya06 yook artık😊 biliyorum ve bizimle cok yakın larozlu annem ikiztepe mahallesi diye geçer havalimanı yapılıyor ya hemen karşı köyü babamda mavaçivatlı ırmak köyü😊 hemşehrimi buldum yahu oradamı yasıyorsun
KiziminPembekurdeleliAnnesi Deletedmom0065 ayy bi ben değilmiş bu durumdqn muzdarip 🙈 yarın kontrol var acı korkusundan hala gidemedim ağdaya sanırım dq gidemidem bu gidişle🤣 bide normal doğum istiyorum ben ağda acısından korkuyorum 🤪🤪
Deletedmom0065 KiziminPembekurdeleliAnnesi canim yok ya oyle boyle degil. Hani bildigin erkek sakali sertliginde 😀😀😀 dogumdan sonra epilasyona gidicem insallah o yuzden hic öldürmicem kendimi ben sezaryan olucam ama gene sondadir kanama icin falan kontrol ediyolar ya aynayla jilet 😁
KiziminPembekurdeleliAnnesi 3_melek_annesi kıyamam 🙈 benim durumda aynı sen utangaçlıktan acı korkusundan gidemiom gidemicem de herlde gidişle 😃🙈🙈
Loya06 Deletedmom0065 kaderimiz aynı desene bende aynı durumdayım eşimin sakalı bile daha yumuşak o denliyim 😢 normal doğum olacağı için aldırmam şazım emla kremi çok önerdiler ağrı eşiğim düşük dayanamam diye 😢
Seydtrker Loya06 ya bn onu kullandım ama hiç uyuşturmadı yine çok cnm acıdı ( hamileliğimden önce kullandım bi zararı varmı bilmiyorum)
Loya06 Demirkeser şuan inanamıyorum gerçekten istagramın varsa beni bulsana ilknur canca diye yaz ❤️❤️
Deletedmom0065 Meltemkskn ben jiletle almayi dusunuyorum canm ya bacaklarim icn gidicem agdaya sadece cesaret edemiyorum
Merve6475 Loya06 ben kullandım cok faydasını gördüm hep jiletle almıstım ilk defa agdaya gitmistim kremi sürdüm hiç bisey hissetmedim