Yrnkrm Kızlar bütün vücudumda kuruluk oluştu pul pul dökülüyorum banyodan sonra birsürü nemlendirici sürsemde geçmiyor kullandığınız bir ürün var mı?
Hlal Yrnkrm benimde cildim yüzüm aşırı kurulukdan yaniyo ne kullandysam fayda etmedi cildiyeyede sıra alinmiyo dolu bende eski çalıştığım hastanede bı arkadasi yönlendirdim doktora sormuş bı krem yazdı onla rahatladim
Zeyk Yrnkrm TSH degerinize baktırın. Yüksekse ilaç versinler saç dökülmesi vücudun pul pul dökülmesi falan TSH tiroid yani bundan da kaynaklanıyor.
NERDOGDU Gebelik okulunda ebe soğuk sıkım zeytin yağı önermişti. Bütün vucuduna sürebilirsiniz demişti. Bir deneyin isterseniz.
Zeyk Yrnkrm o zaman ondan öyle canım çünkü malesef ki bende troid hastasıyım derim pul pul dökülüyor pantolonlarimi falan çıkardığımda sanki un serpmis gibi oluyo hep bunun için cildiyeye de gittim troidden kaynaklandığını öğrendim 😔
Muneweralp Yrnkrm bende öyleydim zeytinyağlı sabun yada duş jeli ile tıkanıp ardından çıkınca bebek yağı sürüyorum azaldı çok şükür daha iyiyim biraz olsun nemlendiğini farkediyormuş en azından dökülmüyor artık