Miu14 https://hizliresim.com/VQWXmy kızlar benim içinde tahminde bulunabilir misiniz?kime gösterdiysem pipiye benzetemedi? 15+3 günlükken olan görüntüsü bebeğimin
Miu14 Yenianne65 ben kız istiyorum ilk bebeğim erkek ve hamileliğim çok rahattı mide bulantısı yoktu Bundada tam tersi mide bulantısı koku hassasiyeti çok ve hep kız hissetmiştim doktor erkek diyince şok oldum pipi resmî olarakta bunu verdi ☺️
Yenianne65 Miu14 doktorlar 18 haftalık olmadan kesin Birsey diyemiyor Hatta ayrıntılı ultrason a kadar yanılabiliyorlar
Miu14 Yenianne65 benim doktor nasıl emin oldu bilmiyorum ama 100 de 100 erkek dedi ama ayrıntılıya kadar bekliycem bakalım ☺️
Yenianne65 Miu14 aynen çünkü çok kesin erkek ve Ya koz deyip tersi çıkanlar oluyor ablama baştan beri hep erkek dediler son ay da kız olduğu anlaşıldı ☺️
Mavi1453 Miu14 valla benimkide nasıl gördü hiç bacaklarını acmadı %100 kız dedi nasıl gördünüz bacaklarını hiç acmadı ki dedim kız hemde %100 dedi
Miu14 Samurayy iki bacak arası olarak tahmin ediyorum ben orayı ortadakinide pipi olarak söyledi doktor
Miu14 Mavi1453 sen kaçıncı haftadasın canm yani benim 15.haftamda 100de 100 demesi çok garip geldi bana
Mavi1453 Miu14 kontrolde 16 haftamdı bacak arasını hiç acmadı ama galiba kemik yapısından %100 kuz dedi