masalsii Toksoplazma test sonuçlarım cıkmus kızlar hiç anlamadım ama yüksek değerler var bilen kişiler lütfen bakarmısınız çok panikledim ☹️ https://hizliresim.com/Z5o7AZ
lilayda masalsii her ay tokso igg ve igm baktiriyorum evde bi kedimiz var ama kapmamışım bi keresinde yalanci pozitiflik çıktı sonra detayli laboratuvara gonderdiler geri geldi negatifmis. Herseyi sirkeli suda bekletiyorum oyle yiyorum cig et ellemiyorum eve 100 luk eldiven aldim et yappcagim zaman onu kullanıyorm. Dışarda sebze ve salata yemiyorum. Az pismis et yemiyorum.
Damla123- masalsii canım ben hemşireyim, çok dikkat etmen gerek bir de doktoruna görün önlemini almış olursun en azından çok geçmiş olsun ama stres yapma sakin kal bol dua et🤲🏻
Harvicell Canım anladığım kadarıyla önceden toksoplazma geçirmemişsin yani bu gebelikte dikkat etmen gerektiğini gösterir. Benim toksoplazma İgg m pozitifti doktorum bana testlerinde sıkıntı yok daha önceden geçirmişsin kedi köpeğe yaklaşabilirsin sıkıntı yok demişti. Doktorunla görüş gerekli açıklamayı yapacaktır .
masalsii Harvicell doktoruma aralıkta gidecektim de o yüzden bian panik oldum dikkat ediyorum kapmamak için
Harvicell masalsii anladım ama gidebilme imkanın varsa sonuçlarını göster sonuçta biz kendi deneyimlerimizi yazıyoruz ve sonuç negatif olduğunda doktor ne der bilmiyorum o yüzden canım kendini garantiye almak için . İnşallah sıkıntı yaşamazsın .
masalsii Harvicell inşallah canım çok sağol🙏🏻 Yorum yapan bi sen oldun sağolsun insanlar burda önemli konular yerine gereksiz herşeye yorum atmaya sadece giriyorlar 🙄
masalsii lilayda bende artık sirkeli su kullanmaya basladım daha önce dikkat etmiyordum ama korkuyorum şuan inşallah sorunsuz geçer gebeliğimiz
Deletedmom0031 Malesef burda insanlar kaynanagörümce elti çekiştirmesini seviyor, sağlıktan şeyden bir haberler.. Bende hanım efendiye katılıyorum, whatsapptan doktorunuza ulaşma şansınız yok mu muayeneye kadar 😕
masalsii Deletedmom0031 telefon numarasını almadım daha ama instagramdan göndericem birazdan hemen dönüş yapıyor sağolsun en azından kafam rahat olsun 🙏🏻
Gulanelis Damla123- merhaba benim annem de hemşire ben annemden duymuştum teyzem zamanında çiğ ete dokunduğu için hijyene dikkat etmediği için bebeğinin gözünde sorun cıkmış bildiğim kadarıyla köpekten de geçiyor
Brfnyldrm Bişey sorabilirmiyim ben şuan 13 haftalik hamileyim soğuk aldım çok kötü diş ağrısı cekiyorum baygınlık geçirecek gibiyim yataktan kalkamıyorum ne yapmam gerek sizde böyle bir durum oluştumu bebek hormonu diyolar doğrumu lütfen bana bi yol gosterim 🙏
masalsii Brfnyldrm ben grip oldugumda ilaç kullanmadıgım için atlatmam 2 haftayı bulmuştu ama diş ve diş eti ağrıları bebekten kaynaklı diye duymuştum ama net bilgim yok geçmiş olsun🙏🏻
Brfnyldrm masalsii ewet diyolar bebekten kaynakli yoksa ben hiç diş ağrısı çeken biri degilim hamilelikte başladı 3 ayimda agrım başladı 1 haftadır çekiyorum dayanılır gıbı değil o kadar Kötüyüm ki kalkacak takatim yok doktorumun yanına gidim diye
masalsii Brfnyldrm benimde ilk haftalarda diş etlerim kanıyordu hep o zaman biraz araştırmıştım hamilelikte diş sorunları çok oluyormuş malesef dikkat et ☹️