dunyam3105 Minikmucizem1 ben adanada doğum yapmayı planlıyorum ailem burda olduğu için de adanada hastanelerin doğum ücretleri nedir acaba, özellikle medline ve metro hastanesini merak ediyorum
Minikmucizem1 Adelimm Ben adanaliymdà suan esden dolayı agri dym o yüzden sordum doguma adanaya gelecem de
Ozgeucel Adelimm Doğum ücreti ne kadar acaba ? Ya ben haftalık hamileyim. Güzelyalı Şelcuk beyle ve metro da ki Ferhat bey arasında gidip gidip geliyorum aklım karışık yardım eder misiniz
Adelimm dunyam3105 medline bilmiyorum ama metroda 1100₺ akdeniz kart diye bı kart varmış onu cıkarınca 800 ₺ gıbı bı fiyata düşüyor tabi bu fiyatlar sezeryan için normal doğum hakkında bı bılgım yok.
Nero 26 haftalık hamileyim Özel adana (universal) hastanesine gidiyorum. Muayene ücreti 65₺ doğum ücreti 1100 ₺. Doktorum muzaffer sengül
Anneadayi13 Nero merhaba canım memnun musun muzaffer şengül den bana da tavsiye edildi bende doğumu adana da yapicam nasipse
Harna EceSerin ebru tarım çok iyi bir doktor riskli gebelik olduğu için gidiyorum çok memnunum inşallah sağ salim bebislerimizi kucağımiza almak nasip olur
EceSerin Harna evet benimde riskli gebelik olduğu için gidiyorum Ebru hanıma siz doğumu Medline damı yapmayı düşünüyorsunuz. Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah.
Adelimm Damlanas evet çok memnunum ne sıkıntı olsa hemen yardımcı olur insanı cok rahatlatır sekılde davranıyor hıc terslemez sinirleri alınmış derler ya oyle 🙂
Damlanas Adelimm ben de memnunum benim de doktorm da bazen aşırı rahat davranınca pimpirikleniyordm adam herkese öyleymiş demek ki 😂 daha yolun başı olunca panik halindeyz tabi 🤰🏻