SenaDerin Kadersosa ben ilk doğumumda vurulmuştum tabi kolun ağrıyo biraz bünyeyle alakalı belki de 😊 kasma kendini
Ebrugunesss Kadersosa bünyenle alakalı olabilir bilmiyorum ama ben ilk dozu vurulduğumda çok ağrım oldu kolumu kaldıramadım hareket ettikçe acıdı ama uzun sürmüyo en fazla 5 6 gün sürüyo geciyo sonra 2. Yi vurulduğumda hiç acı hissetmedim ama o kolay oldu
lilayda Asd92 Bahar33 Kadersosa ben 15 haftaliğim ebe beni 6 aralikta çağırdı 17 haftalik olcam o zaman erken mi
30071530 Kadersosa ilk dozu 23. Haftada ikinci dozunu 27. Haftada vuruldum hiç ağrı acı falan olmadı bende
Asd92 Kadersosa dün yaptırdım canım. İkinci dozunu da 4 hafta sonra yapacaklar. Dün ağrı yoktu da bugün hafif bir ağrısı var o kadar
Asd92 lilayda yani bu aşı 20 ile 30 arasında yapılır dedi bana sağlık ocağındaki doktor. Bilemiyorum size neden öyle söylendi?
Misskokulumm Kadersosa ilk dozda benim azıcık ağrımıştı 2.de hiç ağrım olmadı üstüne yatma ilk gün duş alma hiç agrin olmaz Allahın izniyle
Emin_e Kadersosa ben dun 2. Dozu oldum ikisinde de sorun olmadi hatta ilkinde ilk gun biraz agri olmustu bunda hic olmadi sukur. Tavsiyem sag elinizi kullanıyorsanız sola vurdurun, suya degdirmeyin, agirlik tasimayin o elle
Turkan123 Kızlar tavsiyem aşı vurulur vurulmaz hemene duş almayınkolunuza şu degdirmeyin o zaman çok feci ağrıyor 2 3 gün duş almayın daha iyi gelecektir
Ayzem_25 Kadersosa 2 gün önce vuruldum Vurulduğum gün acımadı gecesinde başladı ağrısı hala devam ediyor üzerine yatamıyorsun sağdan vurdurdum ben sol göğsümde kist var koluma Ağrı yaptığı için o da . Kolunu yukarıya kaldırırken ağrıyor . Bünyeyle alakalı sanırım . Kolay geçer inşallah. 2. Aşı için 1 ay sonraya gün verdi hemşiremiz .
Minigim_ Bende geçen hafta vuruldum bir ağrı olmadı çok şükür hatta her ihtimale karşı sol kola vurdurdum ağrı olursa işlenmek zor olur diye
mrymry0101 Bende sımdı yenı vuruldum🙈 hiç hissetmedim vurulurken zaten sonrasında ağrı oluyormus sımdı cok az sızı var kolumda umarım agrı olmaz
Terspektif 2 dozuda vuruldum şükür. Başta ağrımadı benimki ama sonraki günlerde bir iki gün ağrıdı. Ama bu aşı bünyeye göre değişir bence