Berfin_kycn Gul-21 yok ya geç döllenme olabilir korkma ❤️2 günde bir test yap bak eğer değer 2 katına yükseliyorsa normal ben bu ay yaptm ilk 133 çıktı iki gün sonra 266 olsa normal olurdu çok şükür 308 çıktı bakalım devamı da gelir inşallah❤️
DiplomaliEvHanimi Gul-21 simdimi adetinizden cok gecti degeriniz az? benimde 11.gun bugn dun hafif kan geldi bugn yok 13kasimdi adet gunum 7.gecikme gunu idrar negatifti
Gul-21 DiplomaliEvHanimi son adet 21 ekim cuma günü baktırdım 541 hemşire az dedi 4 gün geçmişti canım
Berfin_kycn Gul-21 ay yaptım testi 800-900 civarı bekliyordum olması gerekti çok şükür 1146.25 çıktı❤️
Gul-21 Berfin_kycn ikinci adet dönemine yakın bir zamanda bebeğin kalp atışı duyuluyormuş Dr dinledim
alaninannesi20 Alimsme ben de 5+5 te alttan muayne ile keseyi ve yolku gördüm.bebek için 2 gün sonra gideceğim inşallah görürüm.
Eceveannesi Papatyam2017 cnm.bnm adetime iki gün vardı evde pozitif çıktı ama ultrasona girdim hicbisey görünmedi kan verdim 250 cikdi beta ve bir hfta sonra kese göründü 5+2 dedi doktorum şükür ondan iki hafta sonra kalp atışı 7+2 cnm acele etme rabbim ins gönlüne göre versin insallh cnmmm
Papatyam2017 Eceveannesi bende 4+6 ile dr gittim gozukmedi pazartesi gel dedi su an 5 haftaya girdim.5+3, de gitmeyi dusunuyorum
Eceveannesi Papatyam2017 endişe etme 6.5 hftada görülür kese cnm geç döllenme olabilir mis bazıları nin