Nesizade05 Günaydın herkese 7-8 haftalık arkadaşlar duygu his ve belirtilerinizi paylaşır mısınız? Mesela benim mide bulantım var aç olunca onun dışında bişey yok
Asya_19 Nesizade05 valla ben şuan. 8. Haftamdayım ama herhangi bir duygusal değişiklik yaşamadım sanıyorum bakalım şimdilik. 🤗 Bulantılarımda öyle öldüm bittim diyecek kadar değil hatta şu haftaya kadar yok diyebilirdim. 🤗🤗🤗 bünyeye göre sanırım canım.
Nesizade05 Asya_19 bende öyle sadece sabahları aç karşına oluyor sevindim ama yalnız değilmişim bazen unutuyorum bile hamile olduğumu :) kartınız çıkmaya başladı mı peki
Asya_19 Nesizade05 yok sizin 🤗 henüz öyle bi karnımda da belirginlik yok ki sanırım hafiften 12-13. Haftara daoğru çıkıyormuş diye duymuştum. Yaşayıp göricez bakalım allahın izniyle ☺️☺️😀
Nesime Bende 7+3 üm sabahları aç karnına su içtiğimde biraz bulantı oluyo onun dışında pek yok belirti
Nesizade05 Nesime bende 7+6 cok yakınız :) keşke bi ultrason makinemiz olsa da merak ettiğimizde baksak ne yapıyor diye 🥰
Nesizade05 Asya_19 benimde belli olmuyor sadece akşam şişkimlik olduğunda biraz işte :) ne zaman tam anlamıyla hamile olduğumuzu anlıcaz acaba ? Ya kötü hikayelere duydukça korkuyorum bende yok bebek kalp atışı duranlar düşürsünler falan :( hayırlısıyla bi 3 ayımız dolsaydı
Asya_19 Nesizade05 aynen öyle istemsizce etkileyebiliyor. Rabbim herkese sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallahh
Masal6161 Selam kızlar bende 8 haftaya giriyorum inşallah.🥰 Sabahları istifra ediyorum ama hergun değil 3 gun de bir felan.Baska da değişiklik yok.İnşallah 3 ayı atlatırız 🤲🏻
Semiha89 Kızlar bende 9+1 im dün kadar iyiydim. Dün biraz fazla cıkardım ama grip gibiyim sanırım onun da etkisi oldu. Dün cok üşüdüm...bugun gitmedim işe de rapor aldım daha iyiyim bakalım.