Anka386
Bende uzun araştırmalar sonucu bezde prima pure aldım içeriğinde hiç kimyasal yokmuş muhendisinoglu paylaşmıştı.
Islak mendil, bebek losyonu ve bebek sampuanininda uni baby aldım ama pismanin iceriginde kimyasallar varmis kullanmayacağım. O yuzden mustela veya bubchen alacağım.
Islak mendilde sleepy natural veya prima pure içeriğinde kimyasal olmadığı için.
Emzik+biberon almadım kullanmayı düşünmüyorum.
Göğüs kremi yerine evicap e vitamini birebir geliyormuş göğüs yaralarına onu kullanacağım hemde doğal vitamin .
Korse de almayı düşünmüyorum.
Emzirme sütyeni, atleti, lohusa külodu nbb den aldım çok rahatlar hamileliğimin başından beri kullanıyorum.
3 tane pijama takımı aldım Suwen den biri sabahlikli lohusa takımı diğerleri pijama takımı ondan düğmeli.
Göğüs pedini baby me aldım.
Bebek tarak ve tırnak bakım setini chicco düşünüyorum büyük cuma indirimlerini bekliyorum almak için.
Ateş ölçer için araştırma icerisindeyim bir temassız birde dijital almayı düşünüyorum en az 2 tane olması gerekiyormus doğru ölçüm yapıp yapmadığını anlamak için.
Mobilya Beşiği ve bebek arabasını kanz, kraft toptancisindan aldık. Gayet uyguna geldi fiyat olarak. 1500 e hem beşik içinde yatağıyla birlikte ve bebek arabasını almış olduk.
Buhar makinası olarak loobex veya wewell düşünüyoruz onun içinde büyük cuma indirimlerini bekliyorum.
Ana kucağı/ Ana dizi ve puset için de indirimleri beklemekteyim.