Melikeeeerm Kızla dudağımın kenarında kocaman bi kaç tane uçuk cıktı çok acıyor doktor krem önermiyorum kendiliğinden geçmesini bekle dedi ama canım çok acıyor doğal yöntemler bilen varsa yardımcı olur musunuz?
snil Melikeeeerm Ben kesinlikle aloe vera öneririm. Evinizde yoksa çiçekçilerde de satılıyor genelde (Çok çeşidi var, cilde sürülebilen türünü sorup almanız almanız lazım) Eşim yakın zamanda sabah akşam sürdü ve sıfır acı/kaşınma ile bir haftada kurudu 🙂
Faray Melikeeeerm buz tedavisi uygula canım rahatlatır. Birde Sürekli hijyenik tut antibakteriyel birşeylerle
Burcu089 Melikeeeerm bende de 2 saat önce çıktı. Çıktığı an hisseder hissetmez sarımsak sürünce fazla büyümeden geçiyor. Ama aradan zaman geçtiyse doktora danışarak uçuk kremi kullanılabilir. Ben de sürekli çıktığı için baya alıştım. Kremler işe yarıyordu
derinseda Melikeeeerm GEÇMİŞ OLSUN CANM SARIMSAK SÜRMÜŞTÜM BEN KURUTUYOR BİRAZ AMA DAHA ÇABUK GEÇİYO SONRADA BEPANTHEN SÜRMÜŞTÜM YADA DAHA YENİ ÇIKIYOSA TAHTA KAŞIĞI ISIT BASTIR DERLERDİ BÜYÜKLERİMİZ ONUDA DENEMİŞLİĞİM VAR :)
Dkktlbsra Saf hakiki zeytinyağı duymuştum iyi geliyormuş veya vazelin sürebilirsin en azından yumuşatabilir
Yaseminpinar Melikeeeerm Bende de çıkmıştı. Bir pamuğu suyla seyrelttiğim elma sirkesine batırıp yara üstüne sürdüm kısa sürece kuruttu.
AkdAkd Melikeeeerm tahta kaşığı ocakta ısıt biraz dudağını dayanacağı sıcaklıkta ucuğuna bastır:) babannem hep böyle der:)) bide karbonatla diş macununu karıştır krem gibi yap sür :)