Azracan Kızımın kakasında pıtır pıtır kan görüyorum bide kakası sumuksu yeşilimsi özür ama ne yapayım korkuyorum daha 4 aylık bebeğim 😣
TubaKorkmaz Azracan burdan bulamazsın çözümü yani ben. Buraya yazacağıma ilk işim. Sabah çocuğumu doktora götürmek olur burdan konuşmak ezbere gaita testi falan yapılması lazım
Deletedmom124 Azracan o zaman doktora götürün kakasi ile Beraber putur olabilir ama kan olması normal değil mukuslu sürekli mi oluyor
gulsenkonakli Azracan muhtemelen besin alerjisi. Çocuk alerji uzmanından randevu alın, çocuk doktorları bu konuda yanıltıyor.
Azracan gulsenkonakli allah razı olsun şimdi çıkıp gidecem 😞13 seneden sonra çocuk sahibi oldum çok zor böyle görmek onu bu gece sabaha kadar uyumadım hep dua ve ağlamak oldu işim 😣
gulsenkonakli Azracan Allah bağışlasın endişe etmeyin inanın çok yaygın bir durum ya bağırsak enfeksiyonu ya besin aleejisi şükür ikisi de geçici dertler🙏🏻😊
Real Azracan süt alerjisi olan bebeklerde böyle oluyor diye biliyorum.korkma bişey olmaz doktora götür daha net bilgi alırsın geçmiş olsun💐
BeybininAnasi Besin alerjisidir ya da bir bakteri var, bağırsaklarına o yerleşmiş olabilir. Ama tabi doktor kontrolü şart, vakit kaybetmeden götürün ki hemen çaresi bulunsun.
Eceveannesi Azracan burada kimse doktor deil sen lin beklemen hata çok dan götürmüş olman gerek doktora anında hemn ben olsam korkudan olmuştum
Azracan Eceveannesi Canım kaka yapmadan hiçbir şey yapamıyorlar günde bir kere kaka yapıyor oda akşamüstü onu bekliyoruz
2prens_annesi Azracan makatta çatlama yada enfeksiyon olabilir bence hiç beklemeden bi çocuk uzman doktoruna götürüp kaka testi yatırılmalı daha çok küçük Allah korusun kötü bişey olmadan önlem alınmalı
Real Azracan yoktur yoktur .kaka uzmanı oldum🤦 her ay bu kaka yüzünden doktora giderdik hele yenidoganken 15 gün kaka yapmadı oldu.her renk biseyim belirtisiydi benim bebede sağolsun rengarenk yapıyordu foto çekip doktora koşuyordum zamanla düzeldi çok şükür.alerji varsa ona göre yönlendirir seni hiç korkma .