Zuzu41 Hamileanneler_25 merhabaa 😇 benimde ikinci sezeryanım olucak nasipse son 81 ama 71 öi demeliyim net bi tarih aldınızmı ocak sonu şubat başıı ☺️
Hamileanneler_25 [silindi] banada çok varmış gibi geliyordu ama sanki geçiyor günler bisey kalmadı çoğu gitti azı kaldı
Elfida10 Hamileanneler_25 ilk gebelik benimde. İlk deseydiniz nasıl hemen tarih verdiler diyecektim 🤦🏼♀️😂 çünkü benim de 76 gün kaldı daha sezeryan normal hiç konuşmadı doktorum
Hamileanneler_25 Elfida10 benim ilki normal oldu bu sezeryen olacak kendi isteğimle o yüzden 40 haftayı beklemiyor ya doktorlar ondan bi haftayı saymıyorum 🙂
[silindi] Elfida10 benim çok bulantım oldu şurda birkaç gündür daha iii gibiiim o zamanlar bitsin artık diyodum da şimdi düşününce uykusuz geceler ağlamalar gaz sancıları Nası altından kalkıcaz bakalım die düşünmüyo değilim 🙈😅
Elfida10 [silindi] sağsalim gelsinler de artık napalım girdik bi yola😬 kime sorsam bol bol uyu diye tembihliyorlar Allah yardımcımız olsun vallahi😂
Hamileanneler_25 [silindi] benimde bu aralar bazı sabahlar bulantm oluyor sabahları boş mideyle sadce acı bi su çıkıyor acaba bebeğin sacları çıktığı içinmi dedim 🤔çünkü bulantılarm geçti 4 ayda benim
[silindi] Elfida10 aynen bana da öyle ama bu günün uykusunun yarına faydası yok maalesef 🙈olucak artık bi şekilde diyorum ben de 😅
[silindi] Hamileanneler_25 halk arasında öyle deniyor ama onunla bir ilgisi yok bebek yukarı çıktıkça mideye olan baskısı artıyor sadece
Hamileanneler_25 [silindi] pekte sayılmaz ilk bebegim yaşamadı doğumdan sonra 😔 bunda hem heycan hem korku var işte