Aysegul0506 Sezeryan ne zaman konuştunuz doktorunuzla kızlar ben perşembe gideceğşm çok heyecanlıyım 33 haftalık olduk artık konuşmak istiyorum. Neler yaşayacagımı öerak ediyorım ilk gebeliğim acil sezeryan olmuştu genel oldum bunda epidürel istiyorum ve yanımda eşimide istiyorım bakalım nelermolucak
Mervezumra Aysegul0506 bence spinal isteyin epidurali normal dogumda agrilari hafifletmek icin veriyorlar uyusturma etkisi daha az spinal daha guclu bence bunuda degerlendirin
Gulnur Aysegul0506 bnde ikinciye hamileyim merk ediyorum yazan olmamis ikincicdede ayni haftalardami dogum oluyor merk ediyorum
NurdanHakan Aysegul0506 2 sezeryan dogumum icin 38.haftamin son gunune randevulastik tabi farkli bi durum.olmaz ise suan 36 haftam bu hafta tkontrolum var bakalim
Leyla9292 Aysegul0506 benim üçüncü sezeryan olacak 34 üncü haftada doktordan gün istedim ailem uzaktan geleceği için ona gore hazırlansinlar diye 12 aralık dedi tabi aralığın ilk haftası gidecem yine bakacak bir iki gün daha erteleyebilirim de dedi bakayım net tarih ne zamana verecek
Leyla9292 Aysegul0506 38 inci haftam oluyor ve bende kesinlkle genel isteyecem..ilk sezeryan im geneldi ikincisi spinal di üçüncüsü yine genel isteyecem.çünkü spinal de mahf oldum
Aysegul0506 Ben genel oldum. İlk sezeryan çok kötü geçti bu sefer belden uyuşma istiyorjm. Ama henüz konulmadık doktorlar net 38 haftada alıyorlarmı bunu öğrenmek istedim. Ne zaman konulacagız acaba