Esraaaaaaa30 annevebebek17 olmaz olur mu uyuyamıyorum bile sürekli aklımda 😰çok korkuyorum sezaryenden
bebiiimamm Sema12 aynen banada bebek nerde diyorlar hiç günler sonra doğum yapcak gibi gorunmuyousum😁
Sema12 bebiiimamm MASALLAAAHHHH dielm o zmn az zamn kaldi en fazla kndimi 3 kiloya sartladm 60la dogum yaparsam dogumdn snra hemen eski kiloma donuorm neyseki 😂😂🤭
Sema12 Deletedmom099 braz fazla cnm ama dkkat et bu haftalardn snra asil kilo bu haftalardn snra aliniyor zaten 😊👍
Irem-rzgarr355 Sema12 Öyle ama elimde olan bisey degil ki şeker yüklemesi yaptim sonuclar pazartesi cikcak
Sema12 Deletedmom099 INSALLAAAHHHHH cnmmm dkkat edersen neden olmasn hatta abur cubur tatli pasta borek fln tuketmezsen saglikli beslenrsen 8 kilo bile almazsn 😊
Deletedmom099 Sema12 neler yediğimi bi bilseeen 4 kilo çok azmış dersin ama artık dikkat etmem lazım 😂
Sema12 Deletedmom099 ayneen cnmm dkkat et 24.haftadn snra illaki alinioo bend arada kacamak yapiorm ama neyseki 3 kilo almisim bird yuruys fln ypiorm baya faydasi oluo 😉👍
Nur-11 Haftadayım 10 kilo vermiştim daha yeni bi anda 3 kilo geri aldım kilo alımı artık hızlı olacak galiba 🤔