Tuceee Günaha girmek istemiyorum ama hep kız olacağına o kadar inandırmışım ki kendimi doktorum bugün erkek dedi çok şaşırdım fakat hala inanamıyorum acaba çok inandırdığım içinmi kendimi yada doktorum yanılabilirmi 16haftalığım
Nursnr1 Tuceee yoo bana hiç tuhaf gelmedi cinsiyet rüyaları genelde tersine cıkar zaten arkadasımdada oyle olmuştu
Hazal06 Tuceee Bende hep erkek görüyodum rüyalarimda Ama kızım olacakmış bende hep kendimi erkek olacak gibi hissediyodum
HNur_06 Tuceee bende cinsiyet öğrenene kadar hep erkek gördüm. Hatta çevrem bile erkek bebeğim olacağının rüyasını görüyordu. Bende çok istiyordum oğlum olsun. Ama kızım olacak sağlıkla gelsinler
Derya3535 Bende hep erkek bebek gördüm rüyalarımda halada erkek görüyorum. kızım olacak hayırlısıyla. 😊
masalsii Derya3535 bende hep erkek tombiş bebek görüyorum 4-5 seferdir hatta emzirdiğimi bile gördüm ay kızım mı olcak acaba😂
Derya3535 masalsii bencede. Ben doğuracam artık ama her gittiğimde doktora soruyorum kızmı erkekmi diye. 😊
Deletedmom0810 masalsii rüyasında erkek görüp erkek olduğunu öğrenenlerdenim belli olmuyor yani nasip 🙏🏻😂
KAylaaa Bende rüyamda kız bebek gördüm ama ilk gittiğim doktor erkeğe benziyor dedi. Kendi doktorum kız dedi. Başka bi doktora gittim o da kıza benziyor dedi. Net olmamakla birlikte kızım olacak sanırım 🥰🥰
Aysse-03 Bende rüyamda hep kız çocuğu görüyordum sallıyordum ayağımda Bende hep kız olacak hissediyordum 16 haftada doktorum erkek olduğunu söyledi Cok mutlu oldum en önemlisi sağlıklı olması allahım nerde isteyen herkese evlat sahibi etsin
Cz34 Tuceee Yanılma payı çok az şimdi 16 haftalıkken birde erkekten kıza dönmeside çok fazla yok, oluyor bazen yanılmalar mesela benim rüyalarımdada hep erkek çıktı hamileliğimin başından beri ve 3 aylıkken öğrendim bebeğin cinsiyeti erkek başka doktora gittim 16 haftalık gibiydim yine erkek başka doktora gittim ayrıntılıya genelde başka doktorlar bakıyor %100 erkek dedi alışverişine başla dedi 😂
Mervettas Cz34 16.haftalikken gittim %90 erkek dedi pipisini bile gösterdi ama kesin değil dedi her ihtimale karşı.21.haftada tekrar gittik kız dedi ama yine kesin değil dedi askıda bıraktı rüyalarımda bir erkek görüyorum bir kız değişiyor sürekli ama kendimi en başta erkeğe adapte etmiştim kız deyince soka girdim ne yalan söyleyim 😁
Berrygurumi Tuceee benim de tam tersi oldu 29. Haftadayım kesinlikle kız diyorlar ama bıdıkımdan önce rüyamda hep erkek bebek görmüştüm,,, Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah yokla kız erkek hiç fark etmez bence
Deletedmom0810 Tuceee valla ben de 2 kez erkek bebeğim olacağını görmüştüm hatta eşimin babaannesi de öyle görmüş 12. Haftada doktor kız demişti biz şaşırmıştık 16. Haftada erkek olduğunu öğrendik organını da gördük 🙏🏻 Yine de detaylı ultrasonu bekliyorum esasen orda kesinleşir bence😅
Mucizebebegim3 Tuceee Bende esimde hep erkek bebek goruyoruz 14+5deyim daha doktorlar birsey soylemedi erken deyip bakmiyorlar bile ..
Deletedmom0810 Mucizebebegim3 valla ben doçent doktora gidiyordum o 9. Haftada erkek bebek belirtileri var sende demişti 14. Haftada yine erkeğe benziyor dedi 16. Haftada kesinleşti 🙏🏻😂 doktorun bilgisine bağlı biraz
Guler06 Tuceee bende erkek giriyordum kızmış üzülme Allahını zoruna gider ne güzel oğlun olsun ikinciye kız olur inşallah