Rmysa_29 Ya kızlar yarim saattir vajina kemigi mi çatı kemigi mi neresiyse alttarafim çok ağrıyo. 1 aydır var ama bugün daha fazla 38 haftaligim. Benim gibi olan var mı ağrı kesici belli süre idare ediyo gece yatmak ölüm gibi.
kkmbra20 Rmysa_29 Bende senin gibiyim çok kötü kramp adet sancısı bel ağrısı girdi ama doktor bebegin doğum kanalına girdi dedi doğum başladı mi bilmiyorum 🙄🙄
mrvdrmz Rmysa_29 benimde öyle özellikle yan tarafıma falan döneceğim kalkacağım zaman 🤦♀️37+3 üz bizde
Rmysa_29 Alinmerve bu haftalarda normal mi acaba bilen var mı nasıl ağrısı neyse de sanki bebek çıkıcam gibi alttan gelen bi ağrı mahfediyo ya.
Alinmerve Rmysa_29 ben de 2-3 gündür hep post açıyorum hep soruyorum normal diyorlar ama belimde ve aşağıda inanılmaz baskı ve anlık bi kramp gibi ağrı hissediyorum 🙄
Rmysa_29 aslimutlu1 bebekte aşağı iniyo dedi doktor ondan da oluyomuş ama kasılmalara artma filan da yok sadece ağrı var.
Ozlem35 Bacak araniza yastık koyun kızlar o rahatlatıyor insanı.Benimde aynı derdim var uzun zamandır.Yastik olmadan asla yatamıyorum bacak aramda,yastık bel ve bacak arasında ki mesafeyi dengede tutuyor ozaman rahatlıkla yatabilirsiniz 👍