Lansinoh manuel ve mochi kullandım hatta çocuğumun emmesi yasaktı günde en az 7 8 kere süt sagiyordum deneyimlerimi paylasayim inşallah çocuğunuzu emzirirsin benim kadar sağmak zorunda kalmazsınız. Elektronik süt pompası da deneyimim oldu.
Lansinoh manuel süt sağma makinasının avantataji göğsü güzel boşaltıyor hızını kendi elinizde ayarladığıniz için acitmiyor dezavantajı ise göğüsleri sırayla yaptığınız için zamanınızı alıyor ve kolunuz yoruluyor. Mochi yi daha sonra kolum çok agrimaya başladığı için aldım eller serbest ve meme ucunuzu cekeleyen bir durum yok ancak pompayla yaptığım zaman gelen süt miktarı ile mochi yi kullandığım zaman gelen süt miktarı yarı yarıya fark oluyordu. Mochiyle yapıp süt gelmez hale geldiğinde bile o göğsünden pompayla süt geliyordu ve bana sağmak için yeterli gibi gelmedi. Şuan tekrar hamileyim inşallah bebek doğduğunda birini emzirirken diğerine mochi takarım göğsümu rahatlarsın fazla sütü alsın diye ama çocuğu bırakıp bir yere gidiceksem pompayı kullanırım. Kusura bakmayın uzun oldu biraz umarım faydası olmustur