Ayseaysegok Aysii ben derın dondurucuma baya koymuştum canım onu kullandm kaynattım meyve suyu gbı gunlk ıctm doktoruma sormadım zarar vercgnı düşünmüyorum Allaha sükürde de bı skntı olmadı aktara bı bakın kurusu fkn varmıdr bilemıyorum buyuk sebze hallerınde oluyodu bz ordan almstkda smdı mevsımı deıl yoktr belkı arayp bulmya bakn.. İnşşlh buşursunuz yakın olsanz paylaşabirdim biraz
Esrntltrn Sabah kalkınca 1 bardak kaynar suyun icine bir miktar maydonoz sapı koyun bekletin renk yeşile dönünce aç karına için genelde 1 hafta 10 gün diyolar ama benim 1 günde gecmişti 🎈
elfiikar Esrntltrn maydanoz suyu düştüğü ciddi şekilde tetikliyor diye biliyorum aman dikkat! Bir de benim de idrar kültürümde 4 bakteri çıktı geçen Cuma dan beri taharet suyuma bir tatlı kaşığı kadar göz kararı sirke katıp kullanıyorum, yeşil akıntım azaldı bakalım bu Cuma doktoruma gidip yeniden tahlil yapcaz inşallah antibiyotiğe gerek kalmamıştır
Yenianneadayi2208 Esrntltrn hamilelikte maydanoz suyu düşük riski yaratır diye duydum.Emin olmadığınız bilgiyi net bir şekilde tedavi yöntemi gibi paylaşmamalısınız bence. Ama normal zamanda yani hamile değilken soğan suyu ve maydanoz suyu enfeksiyon için oldukça etkili tabi 👍🏼
Yarenmina elfiikar kültür de bakteri çıkması sıkıntı zaten ben antibiyotuk kullandım 2 kutu doktorum iki kullanımlık fitil verdi onuda kullandım şuan tekrar bi antibiyotik tedavisi görüyorum ihmal etmeyin umarım antibiyotiğe gerek kalmaz 🙏
Yarenmina Hlal galiba benimki de ilerlemiş durumda çünkü dünyanın antibiyotigini içtim hiç fayda etmedi tavsiyeniz için çok teşekkür ederim her yolu denemeye açığım yaban mersinini de deniyim bakiyim umarım faydası olur 🙏
Hlal Yaban mersini kullanın hergun aç karna beş tane,suya sirke katın için,ve sirke ile silin o bölgeyi,ve camasirlariniz renkli olmamasına pamuklu olmasına dkkt edin
Hlal Yarenmina dene canm benide haberdar et bende çok çektim enfeksiyondan,bide doktoruna kızılcık suyunu Danış iceblrsin derse onada başla
Yenianneadayi2208 Yarenmina Doktorum gyno-lomexin diye bir fitil verdi.İçerisinde 2 adet fitil var zaten 3 gün arayla kullanıyorsun.Benim şuanda durdu, normalde çok fazla idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum evlendiğimdeb bu yana 🤦🏼♀️ Bence antibiyotiklerden daha iyidir diye düşünüyorum.Antibiyotiklerin iç organlara zararı olduğunu duymuştum, tabi doğruluk payını bilmiyorum.Hem fitil direk vajinal yolla alındığından daha da etkili olabilir.Bence doktoruna fitili bir sor canım.Çok geçmiş olsun bir de hamileliğin boyunca olabildğince su içmeye çalış.Enfeksiyonu atmana yardımcı olur.
Yarenmina Yenianneadayi2208 şuan o fitilden kullanıyorum zaten ilkini pazartesi günü kullandım 3 gün arayla ikincisinide kullanacağım tek başına yetmediği için antibiyotik verdi 😔 sanırım artık doktorlarında başka çaresi kalmadığı için antibiyotik kullanmamı söylediler 1 değil 2 doktora birden sordum üstelik kazasız belasız insallah geçer diye umut etmekten başka bisey yapamıyorum erken doğum riski taşıdığı için enfeksiyonlar antibiyotigi kullanmak zorundayım 😔
Yenianneadayi2208 Yarenmina allah yardımcın olsun canım.inş geçer.Bir de taretlendiğin suya sirke ekle göz kararı 2-3 çorba kaşığı.bi zararı olduğunu sanmıyorum mümkünse market değil ev yapımı sirke 🌸
Guneess Yarenmina tabi ki kendisinin yönlendirmesiyle kullandım. İlaç satış uzmanıyım zaten kafama göre ilaç vb şeyler kullanmamam gerektiğinin bilincindeyim 👍🏻