Evet benim minik oglum da gozlerini dunyaya erken acanlardan. 34 haftalik dogdu acil sezeryan sonucu. Preeklampsi gecirdim. Insan basina gelmeyince hic bilmiyor Allah kimseye vermesin boyle bisey. Hamileligim boyunca cok az sikayetim vardi hep ara sira mide yanmasi falan. Sikintiyi sonunda cekecekmisim meger. 32.haftama kadar 5 kilo aldim 33 haftamda bi anda ayaklarim sisti gece asla yatakta yatamafik nefes darligindan serum yedim acilde herseyim normal olarak dondum. Sonrasinda kontrole gittim ve sikayetlerim devam etti odem nefes daeligi ve tansiyon yuksekligi idrar toplama sonucu protein kacagi ve acil sevk edildim baska hastaneye bebegime her ihtimale karsi ciger gelistirici yaoilmisti cok sukurki. Tansiyonum okadar yuksektiki bianda butun doktorlar tiplandi acil alindim sezeryana ve minik ogluma kavustum. 1kilo 780 gramdi kuveze koydular 1 gun kuvezde kaldi cok sukurki sonra cikardilar ben 6 gun hastanede kaldim ve evimize geldik suan hala tansiyon yuksejligim devam ediyor ama olsun evimizdeyiz oglum yanibasimda insallah cok cabuk kilo alir dua edin bizede 🙏 1 gun kuvezde kalmasina ragmen o kadar kotu bi hiski bu Allahim kimsenin basina vermesin herkesin evlatlarini bagislasin 🙏🙏