Elosunannesi Ya sizede oluyomu 35 hafta olucaz bı yere toplandığı zmn sanki böle üstüme biri oturuyo gibi nefesim kesiliyo biraz ovuyorum karnımı filan yayılınca rahatlıyorum tekrar uzandığımda oluyo bu his
Nur1991 Elosunannesi Evet canım bende de oluyor çünkü diyaframa baskı yapıyor nefes darlığı yaşıyoruz
30071530 Elosunannesi Aynısı bendede oluyor toplandığı zaman hem nefesim kesiliyor hemde sırtımın sızladığını hissediyorum
Simsim6 Elosunannesi olmaz mi canim hem nasil oluyor bi de cok sık olmaya basladi benim gun icinde senin kac defa oluyordur
Elosunannesi Nur1991 evt ya bildiğin ufak çaplı kalp krizi geçiriyorum ben ama allahtan çok uzun sürmüyo on saniye filan
Elosunannesi Nur1991 deniycem bunu ama dediğim gibi çok anlık bişe ben ağır vasıta kendımı ayaga kaldırıp yastığımı düzeltene kdr geçer çoktan 😁🙈
Elosunannesi Simsim6 ya en az üç dört defa oluyo yani her uzandığımda yaşıyorum mutlaka bide hıçkırıkları hiç bitmiyo artık ya gunde ıkı uç de o oluyo bazen sayıyorum artık kaç defa hıçkırdı die ☺️