Starbebe Konu dışı ama cevaplarsanız sevinirim arkadaşlar özel hastanelerde Doğum ücretleri peşin mi Ödeniliyor yoksa taksitlendirme yapılabiliyor mu
Kumsalinannesii Starbebe kartla öderseniz taksit yaparlar ama ücrette indirim yapmazlar pesin öderseniz indirim yapio bağzilari hastaneyle konuşmanız daha doğru olur. Hastaneden hastaneye çoğu şey farklılık gösterebiliyor
MelekEzgi Starbebe kredi kartıyla ödeyip sonra bankanızla görüşerek faiz karşılığında taksitlendirme yapabilirsiniz. Sağlık ve gıda harcamalarına taksit yapılmıyor.
Bsecill MelekEzgi sağlıkta taksitlendirme yapılabiliyor, taksitlendirme olmasa bankayı arayıp faiz karşılığındada yapılamaz bahsettiğiniz gibi, kredi çekilmesi gerekir lakin sağlık alanında taksit kaldırılmadı
Ummugulsum_44 Kızlar özel hastanelerde doğum ücretleri kalktı dedi bi akrabamız haberlere de çıkmış ama benim ner bilgim yok sanırım normal doğum için geçerliymiş bilgisi olan varmı
Esmayusuf33 Ben medicalpark karadenizde yapicam 2400 prenses dogum (epidural sezeryan) birde yatak parasi var oda 250 tl
MelekEzgi Bsecill hastaneye gidip ben tahlillerimi taksitle ödeyeceğim diyemiyoruz ama bizden tek seferde çekiyor? 🤔 bu durumda taksidi yapan banka oluyor hastane değil ki. 🙄
Bsecill MelekEzgi anlaşmalı kartsa yapar ücreti taksitlendirmek istiyorum dediğinizde ameliyatları vs taksitlendirebiliyoruz çünkü zaten her türlü taksiti banka yapıyor size hastane taksit yapsa bile hastane ödemeyi tek seferde alır siz bankaya taksit ödersiniz sistem hep böyle