Yrnkrm Kızlar ankarada özele giden veya doğum yapan varmı doktor ve hastane önerisi lazım ve ne kadar bir fiyat verdiniz
melikeyakisikli Yrnkrm lokman hekime gidiyorum canım önce halise yolliya gittim doktorum şehir değişikliği yaptı araştırdım lokman hekim etlik şubesinde meltem antalyalıya başladım çok tatlı güler yüzlü bi bayan araştır istersen 5500 verdim ben doğum paketine
Sedaanneoluyor Yrnkrm bende medicanaya Süleyman beye gidiyorum iyi bir hoca doğum sigortası yaptırdim devlet destekli bir kısmını ödüyorlar
Yrnkrm Sedaanneoluyor ya medicana bize çok yakın ama internette öyle kötü şeyler yazmışlarki doğum yapanlar bende o hastaneye pek güvenmiyorum ne kadar doğru bilmem
Sedaanneoluyor Yrnkrm ya araştırınca her hastanede birşeyler çıkıyor bende çok çok araştırdım en son oraya karar verdim maddiyatın iyiyse başkent hastanesini de öneririm
Yrnkrm Sedaanneoluyor benim eşim asker muayene ücreti vs ücretlerin düşmesi için oyak ile anlaşma olan bi hastane olması lazım medicanada varmı biliyomusun
Sedaanneoluyor Yrnkrm onu hiç bilmiyorum özel hastaneleri en iyisi liste yap ara tek tek hemide konuşmak iyi olur senin için sorularını da sorarsın fiyatını da konuşursun