Deletedmom2224 Tugsal acil bir şey olduğu zaman mesaj atıyorum arayıp rahatsız etmek bana pek doğru gelmiyor açıkçası çok çok acil bir şey olmadıkça
Tugsal Deletedmom2224 vallahi canim ben kendi yakinima bile müsait misin diye yaziyorum bende direk aramaya karsiyim ama Allah kotu isler vermesin bazen doktorun numarası olsa keşke dediğin şeyler oluyo mesajada raziyim
Deletedmom2224 Tugsal yani zaten eğer özele gidiyorsanız mutlaka isteyin numarasını kendi vermeyi unutmuş olabilir. Benimde doktorum direk kendi vermedi numaranızı alabilir miyim dedim tabi dedi verdi 😊
Cokokuyan_dorukusunannesi48 Tugsal Eşimin benim ve Doktorumun olduğu whatsap grubu var ordan yazıyorum.Numarasını doktorum kendi verdi ve grubuda kendisi kurdu:)İstemelisiniz bence doktorunuzdan.
gurcem Tugsal benımkı ınstagrama cep nosunu yazmıstı acıl bıse olunca msj atıyorum saolsun cevap verıyor.Ama cok sık tacız etmıyorum gerekte duymuyorum 🤩 Ayda bır muayene kuzum bazen acıl bıse olabılıyor o yuzden doktora ulasmak muhım
Lya35 Tugsal kartını verdi bize orda yazıyordu numarası . Ayrıca İnstagram dan takip ediyorum ordan bile yazınca dönüyor hemen . Çekinmeye hiç gerek yok .
Bernw Tugsal merhaba canım benim doktorum kendisi verdi cep numarasını ben bişey sormak istedigimde watsapdan soruyorum oda mutlaka Cevap veriyor.Her doktor vermez numarasını iletişim istemez ama bence çok önemli sen sor doktoruna verirse zaten vericektir
Kubra_s Tugsal istemenin en iyi yolu bence direk istersen hastaneyi ara derler ama araya mesai dışı girince etkili oluyor😂
Tugsal Kubra_s aynen ama hastaneyi arasam bile yine aradığımdan bisey anlamam yani çünkü musait olmayabilir bastan savar
Tugsal Muhammedim0125 oyle tabi rahat olmaya çalışıyorum ama insaniz aklimiza geliyor endişe tedirginlik
Sema12 Tugsal cnm ben her bi sikayetm oldugnda ariyorm ya da msj atiorm ilk gunden berii , zaten artk kontrollerm 2 haftada bire dustu ama yned bazen hasta fln oluorm msj atiorm geneld irtibat halnd oluorz 😊