tgbasaritas Duuyguum Hala daha alistirma sancisi benim de olmustu gecmisti diyor. 🤦🏼♀️Ayni mantikla davranan kuzenim 28.haftada dogum yapti.
Hande3636 tgbasaritas alıştırma sancısı şaka gibi ben dün doğrum yaptım 34+0 da o çıkan düzenli düzensiz sancılardan dolayı
Duuyguum tgbasaritas ne desen ne anlatsan boş bu tip insanlara okudun demi yazdığını bide senin yaZdığına bak en ufak birşey yazmamışsın kendisiyle ilgili ne sanıyor bu insanlar kendilerini ya
tgbasaritas Hande3636 herkesin ayni olmuyor bunu anlatmaya calistim konu nerelere geldi. Benim de ertesi gun duzeldi eve geldim bi daha da sancim olmadi,ama ayni durumda kuzenim dogum yapti. Bu arada hayirli olsun allah evladinizi bagislasin☺️
Hande3636 tgbasaritas hiç zahmet etmeyin inanın yazdığınıza değmez sağ olun teşekkür ederim cümlesini bağışlasın size de zamanında doğum nasip etsin inşallah
tgbasaritas Duuyguum ilkokul egitimi vermek lazim diyip kimseye cahil muamelesi yapamazsin demis. Daha ne diyim ki 😅😅
Erdilek Sirin_beyza bugünde hafif çıktı dr da sıkıntı yok vücudun kendini doğuma hazırlıyo dedi . Haftaya çağırdı şükür
Aybukeb Fatmanur0 35+6. Haftada doğum yapmış baktım bende şimdi de suyu gelmiş ama bebeği kuveze girmemiş benimde 31 de sancım çıktı durdurdu ilaçla şimdi 33 üm haftaya 34 te kontrolüm var inşallah çıkmaz sancı ciğer geliştirici oldum bende en azından 36 olalım diye dua ediyorum