Sydtrn [bilinmeyen] Ya işte bu ya 😊herkes nasıl kotuluyo kayinvalidesini sen iyi olursan oda sana karşı zaten iyi olur tabi kötü olan kötüdür ama kendi annen neyse oda aynı tabi benim düşüncem 💕💕
Merve0306 Sydtrn benim kayınvalidemde çok iyi ya Allah güzel geçimler versin herkese 🙂 kendinden çok beni düşünür bişey alırken vs sağolsun
baharclk Sydtrn Güzel bi yorum yapmissin ama sonunu batirmissin, sen kotuysen oda kotu olur diyerek arası kotu olanları zan altinda brakamazsin, kotu sensin, sen benim yasadigimi ne bilebilirsin, gunahim varsa senin boynuna o zaman bana kotu dediğin için.
YazCilegi [bilinmeyen] Şimdi üşüşecekler "olan var olmayan var" cılar 😅 yazık günah insanlar neler yaşıyolar siz burda gelmiş nispet yapıyosunuz,herkes sizin kadar şanslı değil maalesef. Biraz empati lütfen 😘
Sonay YazCilegi valla ya doğru diyorsun Sevinç'ini paylaşsan bile suç 🙅♂️ Sinir bozucular kaynanadan beterler 😂
Thesra [bilinmeyen] Senin gibi tatlışşş bir bayanaa hiç kötü bir kaynanamı düşermişşi bebişimm senin güler yüzün hiçç solmasın yanında yörende hep iyi insanlar çoğalsınn🙏🙏🤗🤗❤☺
Alyaa Aysgeulburakk demii valla daha yeni hamileyim ayakta fazla durmamak gerekiyor yormamak gerekiyor ama bende bi kaynana var görseniz uzaydan geldi kendi hiç hamile kalmadı sanırsınız kızlar az 5dk oturuyorum hemen kalk şunu yap ..misafir geliyo yoruluyorum haliyle belim ağrıyor misafirlerin yanında 5dk az soluklansam hemen kaldırıyor İnan'ın kızlar gün boyu koltuk yüzü gördüğüm bile olmuyo bazen bide ben beraber duruyorum siz düşünün😤😤yani gelde sev ...
Sonay [bilinmeyen] 😭😭😭😭 bende çok duygulandım valla maşallah ne güzel yaaaa Allah herkese öyle kaynana nasip etsin inş 😊 İlk torunumu? Benimde anam saolsun yapıyo çok şükğr iyiki var 😍
Thesra [bilinmeyen] Bizde seni çok çok öpüyoruzz teyzesi ☺❤❤🤗 Aminnn hepimiz en mutlu aileler olalımm inşaallah🙏🙏🙏🙏
YazCilegi [bilinmeyen] Çok doğru. İçim dışıma çıktı hep kötü şeyler okumaktan. Yeri gelmişken bende söyliyim içimde kalacak yoksa Allah kayınvalidemi başımdan eksik etmesin,oğlundan ayırmaz beni. Çok ta seviyorum.Bunu bu forumda hiç söyleyemicem zannediyodum 😅
ZehraEmreEge [bilinmeyen] aynı bizim babaannemiz 😊 benden daha çok şey almış torununa, ördükleri de cabası 🤗 Allah razı olsun onlardan.
NaimeYilmaz [bilinmeyen] Rabbim azınızın tadını bi ömür bozmasın inşallah . Maşallah diyim 😊 keşke benim kayınvalıdemde hayatta olsaydı... Kafalarımız uyusmazdı ama eşime olan sevgımden saygımdan hıc ters gıttıgımı bilmem iyikide yapmamısm ölümlü dünya işte ..😞
Gamzesariiii [bilinmeyen] vay ☺ Süper Allah azınızın tadını bozmasın bende çok isterdim anne kız gibi olmayı fakat olmayınca olmuyor ☺ Yine de şükür Allah beterinden korusun 😂
eymenelif [bilinmeyen] benimde ucunvu hamilelihim neler almis anlatmam ikinci kizkmin dogjm gunu bu hafta icinde hem ona alirken bunuda unutmamis cok mutlu oldum cok sevindim bende boyle kaynanalara can kurban bende seviyorum kayinvalidemi yeri geliyor annenden bile daha yakin geliyor 🤔🤗