Akurt 15 haftalik hamileyim cok siddetli ishalim bu durum normal mi acil doktora cikmalimiyim internetten baktim biraz hormonlardan dolayi normal olabiliyomuş aranizda tecrubeli olan var mi ?
Kelebenk Akurt benim doktorum hamilelikten dolayi ishal olunmaz dahiliyeye gitmen gerekiyor demisti. Eger gecmezse bi dahiliyeye git
Esmayusuf33 Ben decavit kullanmistim cok fena ishal yapmisti allahtan aldigim her ilacin yan etkilerini okuyorum yoksa cok paniklerdim birakir birakmaz gecmisti benim
Akurt Esmayusuf33 yok ilac kullanmiyorum da zaten hamiegimin basindan beri ishalim ama 3 gundur su gibi her gun 2 tane muz yiyorum gecsin diye ama gecmedi
Kelebenk Akurt bi doktordan ishal olunmasinin sebebini bagirsakta olusan bakterileri ishalle atmaya çalışıyor olmamizi duymuştum.oyle bi durumunda olabilir uc gun olmus baya uzun süre.dahiliyeye gorun canim oraya gitme durumun yoksa aile hekimine git en kotu.ishal seni cok halsiz birakir
mutser geçmiş olsun, 3 gün süren bir durum olduğunu söylüyorsun.. ishal normal bir insanı bile susuz ve halsiz bırakır ve sen gebesin. doktora gitmen ve uzman birinin görüşünü alman çok önemli... burada vakit kaybetme.
zumrutt_77 Kola zarrlı ama 1 bardak siyah kola ve muşmulanız varsa 10 tane yemeniz yeterli olacak yoksa dr görükün bi
Sedaysn Aaa ben 29 haftalığım hamileliğimin başından beri hala daha ishal oluyorum çok sık bi şekilde ama problem olmadı yani hiç ishal olduğum zaman bi muz yiyorum yeterli geliyor bana