Kubra2503 Herkese merhaba 21.haftaya girdim ve akıntımda cok fazla artış mevcut beyazımsı su gibi ara ara akıntım oluyor başka yaşayan var mı bu haftalarda
Aysegul_aysegul Kubra2503 beyaz akıntı normal olabilir bendede var doktoruma sordum olabilir dedi katı ve kesik kesik degilse köpüklü degilse. Yesil koyu sarı artı kokusu yoksa sıkıntı yoktur... Ama tabiki doktorunuzada danışın...
Elif1685 Bende 20.haftamdayım yeşil bir akıntı oldu ama ben vajina agrım oldu bastırınca çıktı kendiliğinden akmıyor oynayınca akıyor 😏
_kubranurr_ Benım de var haifif beyaz akıyor kurudumu sarj oluyor anlamadım sureklı degıstırım ınsallah enfeksıyon degıldır
_kubranurr_ Kubra2503 evett su gbi bazen idrarımıda kacırıyorum ya hapsururken bazenda katımsk oluyor bazende suyla karısım sararıyor
Leylacetinkaya Bu postu bende açıcaktım❤İyiki açmışsın benimde oluyor su gibi hafif sarı ama kokuyor ben bile rahatsız oluyorum.😔
Kubra2503 Leylacetinkaya yani bazen baharatlı yediğimde bende de koku oluyor ama sanırım bu haftalarda normal, siz kaç haftalıksınız