Dilan08 Arkadaşlar merhaba 32+3 um ve doktor kontrolüm 1 hafta sonra ama 3 4 gündür gece gündüz sürekli mide bulantısı ve kusma oluyor aşırı derecede artık dayanılmaz hale geliyor bu haftalarda kusma normal mi acaba böyle bir durum yaşayan var mı 🙏😔
tugrakubra_1 Dilan08 bende 32+2yim bende de bulantı oluyor ama çok şükür kusma yaşamadım.yediğiniz ekstra bir şey var mı bu bikaç gün içinde? ondan kaynaklanabilir belki
_Burcuss Dilan08 benimde o haftalarda olmustu miğde bulantisi ishal karın agrisı iştahsızlık halsizlik sonra kendiliğinden geçti birsey yapmamistim sadece yemek yemedim hafif meyve süt yogurt ile geçiştirdim o süreci geçmiş olsun
ZulemEsra Dilan08 idrar yolları enfeksiyonu da mide bulantısı ve kusma yapıyor. Tahlil yaptırdın mı yakınlarda canım ?
Dilan08 tugrakubra_1 hayır hatta gece rahat uyumak için akşam fazla yemiyorum geç saatlerde yemiyorum dikkat ediyorum buna rağmen böyle oluyor
gurcem Mıde yanmamdan dolayı hep huzursuz ve mutsuzum sureklı kusuyorum 31+1im.Allahın ıznıyle bır doguraydım ne yesem azıma gelıyor 😞
ZulemEsra Dilan08 enfeksiyon ateş bulantı kusma yapabiliyor işte. Dikkat et kendine lütfen gebelikte enfeksiyon önemli
Dilan08 ZulemEsra bunu bugün çok iyi anladım çok sağolun erken doğum riski oluyormuş enfeksiyonda bir sürü ilaç verdi inşallah sorun yasamam çok korktu gözüm
ZulemEsra Dilan08 ben gebelik başından beri yaşadığım için idrar yolları enfeksiyonunu sürekli kontrol altında tutmakla uğraşıyorum işte.☺️☺️ İlaçlarını ihmal etme bol bool su iç kuzum