hilalcali Belmaaa göğüs ağrısı sürekli değişiklik gösteriyor bende de öyle sürekli göğüs kontrolü yapıyorum çok zor günler gerçekten biran önce büyüselerde hissetsek hareketlerini
Deletedmom2224 Sermec o zaman 17 diyelim 😊 ama 9. Haftada bakılmaz o aletler 9. haftada duymak için gelişmiş değiller hicbir hemşirede uğraşmaz zaten iki saat duymak için 😊
Sermec Deletedmom2224 aynen canım ben sormuştum bana 17 den sonra dinleyebiliriz demişti ordakı hemşire 🙂
poyrazsmom_ Belmaaa bende 13 haftalığım ve seninle aynı durumdayım artık öyle postları açıp okumuyorum elimden geldiğince tabikide bizim başımıza gelmez diye bir durum yok ama Allah korusun inşallah🙏🏻 Endişeleniyorsan git canım ama karın ağrısı vs . bunlar olması muhtemel şeyler 😘 sağlıcakla kucağına almak nasip olsun
Belmaaa poyrazsmom_ amin canım cümlemizin inşallah. Biraz bekleme kararı aldım şimdilik. Birkaç gün devam ederse doktora gidicem
Deletedmom2224 Seda_123 o zaman 17-18 diyelim bir haftadan ne farkeder. Arkadaş 9 haftalıkmis diğer arkadaşta sağlık ocağına git dinlesinler demiş o haftalarda dinlenilmeyecegini belirtmek için 18 dedim yani 1 hafta çok da önemli değil sizin dediğiniz gibi olsun 17 olsun 😊
Ireml Bende öyle sürekli tedirgin oluyorum 12. Haftaya kadar her hafta gittim doktora🤦♀️ ama artık 2 haftada bir gidicem boşa strese sokuyoruz kendimizi asıl bizim stresimiz etkiliyor bebeği canım sende gönlünü ferah tut birşey yoktur inşallah ❣
okyanus8731 Belmaaa kalbi durursa kanama falan olmuyor ben iki kez yaşadım..kontrole gidinceye kadar öğrenmedim..ama durup dururken böyle şeyler getirme aklına..olacağı varsa olur allaha güven hayırlısını dile..
Feridearslantas1 Belmaaa Bencede bekle kanaman olmadigi takdorde bisey olmaz o haftalarda sadece belirtiler yasarsin karin agrisini bende cok yasadigimdan surekli gittim doktora normal dedi bos yere gitmis olursun yani bende senin gibiydim kotu postlari okuma en hassas donemdeyiz boyle korkularimiz olcak bebegimizi kucagimiza alana kadar😊❤
Faray Belmaaa burda okuduklarımdan dolayı bende senin gibi defalarca sorguladım. İçini rahat tut olumlu düşün.