tugbaekinci Deletedmom0031 evet vajinal muayene yapıyor kanalda olup olmadığını anlamak için. 38+3 üm benim de kanalda değil hala
Deletedmom0031 tugbaekinci bende 38+1 de çatı muayenesi olucam inşallah, size ne dedi şimdi kanalda değil ama girer girmez kesin bir şey söyledimi, yani doktorlar bunu kesinlikle bilebiliyor mu acaba.
tugbaekinci Deletedmom0031 hayır kesin bir şey söylemedi kanala girmesiyle alakalı ki doktorun kesin girer ya da girmez diyebileceği bir durum değil bu ama rahim yumuşamaya başlamış 1 cm de açıklık var bekleyeceğiz dedi
Mzyyn_93 Apilhatice 36. Haftada dondu 39 da bile donen oluyo stres yapma canim yan yatip bacaginin arasina yastik koy demisti doktor bana
Evrem1 Prens12_annesi aldigim eğitimlerde 34 ya da 35.haftalardan sonra bebek pek dönmezmis. Cook kucuk yuzdelerdeymis donme ihtimali. Yine de beklemek lazim tabi.
Prens12_annesi Evrem1 yani dönmeyecekmi ya hep bi umut vardı içimde sezaryan olmak istemiyorum ama ginede rabbim herşeyin hayırlısını versin kısmette ne varsa o olsun kendi saglıklı olsunda rabbimin izniyle 🤲😊🤲😊
Bhraydn Kızlar ben 34 haftakıkken dönmüştü suan 36+3 üm ve makat geliş oldugunu soyledı doguma kadr dönermi sızce iki normal dogum daha yaptım
Skn23 Apilhatice kanala girmesiyle dönemedi farklı şeyler kuzum . Benim 32 de dönmüştü şuan 36 haftayız ama kanala girmedi henüz . Ve yerde emeklemek çocuğun dönmesine yardımcı oluyormuş . Çocuğun yeri genişlediği için o an . Yapabilirsin ☺️