Denizlila00 cnm ben ilk hamilelik testi yaptım 2. Çizgi çok silik çıktı ben çok korktum 4. Hamilelik olunca hemen kan vermeye gittim kan verdim dr baktı bi kese var ama henüz içi boş dedi kan sonucum o zamana bakılırsa 3hafta hamilelik 1.690 çıkmıştı ama kese 1 taneydi ve içi boştu daha once de düşük yaşadığım için gidebilirdi netten yazdım bu değer kaç haftalık bi baktım hem sonucumda hemde nette 13 haftalık yazıyor ki mümkün deil daha 3 belki 4 haftalık olabilir derken 2 hafta sonra gittik kalp atışlarını duyduk 1 kese 1 bebekti sonra dr degistirdim başka dr gittim kontrol ederken ikiz gebelik biliyorsunuz deilmi dedi ben eşim çocuklar şommmşook olduk nee nasıl hanı nerde yok hocam filan afalladık ben ağladım eşimin gözleri doldu spontan ve beklenmedik bi hamilelikte bizim için ki bende ikizmişim ama ikizin anne karnında düşmüş ben kalmışım rabbim.boyle nasip etti 14 haftanın içindeyiz şimdi kaşık ağrıların sırt ağrılarım çok oluyor kilo alamadım henüz kusmaktan çok zayıfladım rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah doktor kontrolüne gidince cinsiyetini öğrenicez inşaAllah hayırlısı ile ama b3n şimdiden çok heyecanlıyım ne alsam ne yapsam nasil olucak diye cok guzel bir duygu ayni zamanda cok riskli rabbim guzel gunler yasatsin hepimize cocuklarimizla inşaAllah🤲🏻🤲🏻🤰🏻🤰🏻