_Honeybee_ Kızlar geç döllenme yaşayıpta adetiniz kaç gün geçtikten sonra Hamile olduğunuz ortaya çıktı
Kbr_2019 _Honeybee_ sat 07 ağustosdu 18 eylülde beta hcg 25 çıktı yani 1-2 haftalık yeni dölleniyo demek. Dr şimdi ydni adet tarihi düzenledi 22 ağustosa çekti SAT I
ecemtmr _Honeybee_ erken gebelıkte adet gecıkmesının 4. gunu cıkmıstı sat 3 hazırandı doktor 12 hazırana cekmıstı kuzum hayırlısı olsun gecıkmen mı var?
Aslgly _Honeybee_ benim geç döllenmeydi adetim gecikti beta 139 çıktı. Adet olmam gereken gün evde test yapmıştım negatif çıkmıştı 🤷🏼♀️
_Honeybee_ Kbr_2019 benimde sat 7 ekim ortalama 31,32 günde bir oluyorum. 11 gün geciktim fakat gecikmenin 6. Günü beta 1.8 çıktı negatif olarak gözüküyor fakat adette olmadım 🤷🏼♀️
_Honeybee_ ecemtmr evet canım 11 gün geciktim. 6. gün gecikmemde kan testim 1.8 çıktı yani negatif 🙄 ama adette olmadım. Adet olacak gibi hissetmiyorum ne ağrı ne bişi var anlamadım gitti niye böyle oldum.
_Honeybee_ Hale5555 gecikmenin 6. Günü kan testim 1.8 çıktı. Değer düşük olunca daha test falanda yaptırmadım fakat 11 gün geçti hala olmadım. Adet olacak histe yok anlamadım niye böyle oldu
Kbr_2019 _Honeybee_ seninde çok geç döllenme sayılmaz 35 güne kadar gecikmesi normal sayılıyor biliyosun. Ben 40-45 günde bir oluyordum çok nadir tam 30 ya da 35 günde bir olduğum. Olsun bekle 1 hafta sonra bi daha kan ver. Ben 7 ağustosta olmuştum 10 eylülde kan verdim negatifti
Suber Arkadaşlar merhaba, 22 kasımda adet olmam gerekiyor. Ovulasyon takibi yaptım bu ay. 4-5 kasım yumurtlama 6 kasım çatlama oldu. Yumurtlamadan sonraki 16. Gün . İdrar testi yaptım ama negatif. Geç döllenme dediğimiz şey olabilir mi bu durumda.
_Honeybee_ Suber geç döllenmeye girmiyor sanırım biraz erken yapmışsın canım bir hafta sonra tekrarla bence
Suber _Honeybee_ yumurtlamadan 14 gün sonda idrarda çıkarmış gebelik o yüzden geç döllenme mi diye düşündüm ama adetimi beklicem. İnşallah o zaman pozitifi görebilirim.
_Honeybee_ Kbr_2019 ben bu kadar hiç gecikmedim ondan kafama takıldı. Biraz daha bekleyelim bakalım ne sonuç çıkıyor
SaadetMurat Ben adetten yedi gün önce kanda baktım çıkmadı.adet gecikince beşinci gün evde test yaptım pozitif çıktı👍
kitapkurdu _Honeybee_ 38 günde bir adet oluyorum son adet tarihim 17 Haziran yumurtlama 7 Ağustos adetim 2 gün geçince test yaptım daha 2 hafta 5 günlükmüş. Doktorum son adet tarihini 7 Ağustos diye değiştirdi