miniknokta Kızlar 32+3’teyim. Son 1 haftadır iştah kesilmesi yaşıyorum. Devamlı tok gibiyim ve birşey yemek istemiyorum bebek için zorluyorum kendimi sadece ama zevk almıyorum yediğim yemeklerden. Sabah uyanınca bile aç olmuyorum kahvaltı eziyet oldu artık. Benim gibi olanlar var mı?
Dnznrgz miniknokta bende 32+5 im 2 3 haftadır fln bende öyleyim sabahları aşırı aç uyanirdim 2 kişilik yerdim resmen şimdi uyandiktan sonra ilk soyledigim kahvalti yapmak istemiyorum yine zorla yiyorum ama sıfır istek
tugrakubra_1 miniknokta 32+2deyim bende aynı şekildeyim ama benimki aşırı kısır yedim midemi çok zorladı safra fln çıkardım sonra öyle oldu.Yoksa çok yiyodum toparlarız inşallah yemek zorundayız bebişler için.2 hafta gerideymiş benim bebeğim onun için zorluyorum kendimi 😔
miniknokta Dnznrgz neden böyle oluyor acaba kendimi zorladıkça da daha çok tiksiniyorum sanki sen de öyle misin?
miniknokta Simsim6 bebeğin büyümesinde ya da kilosunda herhangi bir etki yapıyor mu peki sen daha deneyimlisin kontrollere gidiyorsundur? 🙄
Dnznrgz miniknokta neden oluyor hiç bilmiyorum.. yarin doktorla konusacam mesela bugün kahvaltidan sonra yarim saat fln midem bulandı geçti. yumurta görünce aglamak istiyorum ne bilim mesela masaya oturuyorum 10 dk tabağı izliyorum 🙄 inşallah düzelir ya çocuğun gelisimi yavaslayacak diyede korkuyorum
Simsim6 miniknokta yok canim ben kendimde bir etki yapmadigini gordum, ama beslenmemde bebege kilo aldirabilcek seyleri yemeye devam ettim canim istemese de, muz, süt, ceviz gibi
miniknokta Dnznrgz benim de en büyük korkum bu. Bak sabah 1 dilim ekmek ve 1 omleti o kadar zor yedim ki omletin yarısını bıraktım hatta. 1 bardak da süt içtim. Sanki böyle saatlerce kahvaltı yapmış gibiyim bu saat oldu midem fena dolu gibi
miniknokta Simsim6 ben de süt ve muz takviyesi yapıyorum yemek yiyemediğim için arada zorlayıp süt içiyorum muz yiyorum en azından. Yemek düşündükçe bile içim fena oluyor 😔
Dnznrgz miniknokta ben yine süt peynir yumurta vs yedim ama her zamankinden daha az önceden kahvaltidan 1 bucuk saat geçmeden midem kazınmaya başlardı şimdi bende tok hissediyorum hep saate bakıp yiyorum bisiler 2 saat geçmiş meyve yiyim fln acikmasamda yemeye çalışıyorum
Kdrkdr Bende 35 deyim 32 den beri benim de öyle ne kahvaltı ne başka bişey iştahım sıfır yiyosam da az az bebek için ve çok üzülüyorum😔😔
Habibegnc miniknokta bede 33 deyim istah bu haftalar kapaniyo sanirim benimde aynisi oluyodu 18 li 25 li haftalarda doymak bilmiyldum aklima binbir cesit yemek gelirdi simdi bu istek yokk😖 ogun atlamamaya calisyorum yiyesim yoksada atistirmalik yiyorum bebis icin badem kuru kayisi vs sizde ole yapin bencee 😊