ebrucetin haftama giriyorum rahmimde iki tane kanama alanı göründü ve büyüyor küçülmüyor kanamam yok hafif lekelenmem var bebeğimin durumu iyi sizce ne olur aynısını yaşayan varmı lütfen bilgiye çok ihtiyacım var kanama alanı büyümesi ne gibi zarar verir ??
dfnomr ebrucetin benim de gecen haftalarda kanamam oldu canim hastanede yattim ultrasonda kanama alani gordu doktor sonra ciktim evde iki hafta istirahat ettim tuvalet harici kalkmadim gecti cok sukur mutlaka yat surekli ayaginin altina yastik koy hicbir is yapma
Likya Ben yaşadım 9. Haftamda progestan iğne ve fitil kullandım ve düzelene kadar yattım çünkü böyle bir durumda çok efordan kaçınmak gerekiyor.
ebrucetin dfnomr rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin şuan hastanede yatıyorum zaten ama kanama alanlarım büyüyor :( duanı eksik etme
Hzr_7714 Haftada kanamam olmustu kisa surdu hemen hastaneye gitmistim . progestan kullaniyodum zaten . dinlendim wc disinda kalkmadim yerimden hastanede cok sagima soluma donmeme bile izin vermiyolardi ogün. 4-5 hafta surdu oyle kanama alani dinlendikce kuculdu ve gecti elhamdulillah