Ezo-masum Anka386 😂😂bide benim tehlikem var yürüyüşte yasak oyyy oyyyy Boğaz’ı tutmaktan başka çare yok.senin yasağın yoksa spor da insanı motive ediyor dene istersen yaparmışım bilmiyorum da
Dilru Glcnazz10 ben yeni evliydim, evlenince bi 13 kiloya yakin aldim 88-89 kiloyla hamile kaldim 40. Haftamdayim 9 kilo aldim
dedimolabilirrr Glcnazz10 ben varım çok kglu değilim ama minyon olunca kg boyuma biraz fazlaydı daha çok almıyım diye hep dikkat ettim 34. Hafta dayım 6 kg aldım sadece. Bence kglu hamile kalanlar daha az kg alıyor 🤭
Vnsgb Derin_Demir şöyle ki bazı insanların yapıları ve boy oranına göre aslında size 62 kilo az veya ideal gelse bile onun için ideal kilosu 52 50 ise oda kilolu sınıfına girebiliyor 🙂
Berfubasyigit Glcnazz10 Ben. Kendi kilomun baya bi ustunde hamile kaldim boyum da kısa. 15 kiloya yakin aldim doguma 1 ay var ve sekerim cikti diyet yapmaya basladim bundan sonra almam sanirim.
Fgnygz Bende 77 ile kaldım şimdi 35 haftalığım ve 88 oldum ilk hamileliğimde 57 ile hamile kalmıştım heralde bi 20 kilo adım kiloları veremeyince tontiş hamile oldum şimdide.. 🤭