Hamileliğimin basından beri bitmek bilmeyen bitmek bilmeyen kötü kokulu ve farklı renkli akıntım oluyordu ama hiç bir şekilde ne kasik agrisi ne karin agrisi hiç bir şey yoktu. İnsan kendini bilir sonuçta rahatsız oldum ve devlet hastanesinin aciline gittim şikayetimi anlattım idrar testi yaptı ve enfeksiyon var denildi tek kullanımlık bir ilaç verdi kullandım ama etki etmedi tekrar gidip idrar kültürü verdim üreme saptanmadı sonucunu aldım yanı sonucumun temiz olduğunu söylediler neyse normal de özel hastaneye gidiyorum sonucumu gittim ve kendi özel hastanede ki kendi doktoruma söyledim güzel diyip beni basından attı resmen. İlaç vermicek misiniz dediğim zaman da sonuç temiz gerek yok dedi peki dedim sonuçta doktor Isini ben öğretecek degilim. Neyse doktorun bu hareketinden dolayı benim ve esimin ici rahat etmedi güven vermedi açıkcası bizde tavsiye üzerine bir başka doktora rastgele kontrol amaçlı geldik öylesine geldik enfeksiyon şikayeti ile degil. Neyse muayene oldum normal ultrason ile doktor dedi ki bir gariplik gordum ama emin olmak istiyorum bu yüzden alttan muayene edeceğim dedi tamam dedim alttan muayene etti ve rahim ağzın oldukça açık kese baskı yapıyor böyle giderse 2 haftaya Doğum yapacaksın nasıl bunu fark etmemişler bu zamana kadar dedi bu arada 22 haftalık hamileyim ve bu zamana kadar hiç bir şekilde alttan muayene yapmak benim önceki doktorumun aklına gelmedi 🙄 her neyse acilen ameliyata alıp rahim ağzını diktiler ve doktorum bu açıklığın en büyük belirtisinin kötü kokulu ve farklı renkli akıntı ve kasikta basınç hissi olduğunu söyledi ve ben buraya kontrole gelmeseydim 2 hafta sonra Doğuma gelecektim ve ameliyat esnasında çok küçük bir ihtimal olsa da suyumun patlama riski vardı ama Allah’ıma binlerce şükürler olsun bebeğim de ben de iyiyiz sizlerle paylaşmak istedim ben bu stresi yaşadım sizler de enfeksiyonunuzu bu belirtileriniz varsa ihmal etmeyin kendinizi bebeğinizi riske atmayın 🙏🙏