Merhaba güzel anneler, sonunda ben de çok şükür doğum hikayemi yazıyorum.
39+2 de Son kontrolüme gittiğimde doktorum bebeğin aşağıda olduğunu bol bol yürüyüş yapmam gerektiğini doğumu hızlandırmak için söyledi, beş gün sonra eğer doğurmamış olursam suni sancı için Çarşamba gününe yatış verdi. sabah saat 6:00’da gel dedi çarşamba günü için. Ben de son bir aydır zaten yürüyüşler yapıyordum bol bol yürüyüş evde pilates ve burada siz değerli annelerin hikayelerinden yola çıkarak ben de evde kendimce bir şeyler yapmaya çalışıyordum temizlik vs gibi:) O gün kontrolden sonra yürü işlerimi biraz daha hızlandırdım pazartesi ve salı günü çok fazla yürüyüş yapıp biraz zorladım kendimi, Salı günü akşamı Sancıların artmaya başladı ufak ufak akşam saat 19.00’de başladı. Daha sonra eşimle dışarda yürüyüş yapıyorduk sancılarım vardı yürüyüş yaparken ama iyi geliyordu yürüyüş yapmak birkaç saat sonra eve geldik yemek yedik derken saat 10:00 da sancıların biraz artmaya başladı saat 11:00’e doğru sancı sıkıldım iyice artmıştı eşime söyledim doktora gidip gelelim dedim bir bakalım dedik ne olur ne olmaz. Doktorumuza gittik 3 cm açıklık olduğunu yatış yapılması gerektiğini söyledi. gece 12 de nst den sonra yatış yapıldı. Bu arada ben en başından beri kendimi normal doğumu hazırlamıştım çok şükür öyle de oldu evet çok zor bir süreçte özellikle doğumun son 2 saati , ama her şeye deydi çok şükür🥰🙏🙏
Sabah saat 06.10 da 10 cm açıklığa ulaştım ve hemen dpgumhaneye aldılar 06.22 de yavrum dünyaya geldi çok şükür 🥰 Anne olmayı bekleyen herkese sağlıklı doğumlar diliyorum. Allah hepimizin yavrusunu sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin, sevgiler 🥰