yasemin_ Mis06 Ayy Maşallah canım, tanıştıma memnun oldum, Rabbim saglık sihhatlı almayı nasip etsin inşallah. Darsı da tüm isteyenlere. Nasıl gidiyor hamilelik canım ? 🤰🏻
yasemin_ Edos Maşallah sende genç Annesin benim gibi. Nasıl gidiyor hamilelik, belli mi cinseyti ? 🙂 Rabbim sağ salim kavuştursun inşallah.
Edos yasemin_ hamileligim çok iyi gidiyor şükürler olsun💗Cinsiyeti kiz 💗Senin nasıl gidiyor daha başındasın ama bulantin felan olmaz insallah
Mis06 nagi o zaman çok şanslısınız canım, bizim 3. Tüp bebek tedavisinde tuttu, cok zorlu bir süreç Rabbim kimseye yaşatmasın.
yasemin_ Zagrozunannesi Ayy Maşallah, rabbim kucağını alıp sevmeyi de nasip etsin. Bulantım da var ama daha cok uyuku ve halsizlik. Onlar da normal olan şeyler. Bide Progston ilacı kullanıyorum onun etkisi de var. Bende durumlar böyle. Hafta da haftaya hemen büyüyorlar. 😍
Zagrozunannesi yasemin_ aynen öyle canım🙂Allah sağlıklı bı sekılde dünyaya gelmeyı nasıp etsın canım 😘
bebiss1 yasemin_ selam yasemin bende 12+3 günlük hamileyim 29 yasindayim 3.bebisimi bekliyorum 6 yasinda oglum 16 aylik kizim var almanyada yasiyorum aslen antepliyim😊😊bebislerimizi hayirlisiyla alalim kucagimiza insallah
yasemin_ bebiss1 Merhaba canım tanıştıma memnun oldum. Öncelikle Rabbim kavuştursun. Almayanın nersinden bende orda yaşadım sonra Turkiye gelin geldim. 🙂
MerveBlentAydn Merabaaa 22 yaşındayım 28 hafta 2 günlük hamileyim benimde ilk bebişim şimdiye kadar gayet iyi ilerledik biz Rabbim dahada sorun yaşatmasın hepimize inşaallah sağlıklı sıhhatli bebişler güzel hayırlı doğumlar nasip etsin bi avazda kurtarsın hepimizi 😍😅
yasemin_ MerveBlentAydn Aminnn canım benimm🙏🏻 Tanıştıma memnun oldum. Rabbim bi nefeste kurtarsin inşallah hepimizi.
yasemin_ elifelif Rabbim başka dert keder vermesin canım. 🙏🏻 Ben daha yeniyim 6+5 hafta. Cinseyti belli olunca artık yazarım inşallah. Mersin de katlıyorum ama aslen Trabzonluyum. Var mı aranızda Trabzonlu olan ? 😍
Mis06 yasemin_ çok şükür iyi canım inşallah hepimize sağlıklı kucagımıza almak nasip olur. Kalp atışını duymak için sabırsızlanıyorum. Bende ankaradayım kızlar
nagi Mis06 seni cok iyi anliyorum.tup bebek evresine gelene kadar neler yasadiklarini tahmin edebiliyorum.sag salim alirsin insallah bebisini kucagina 😊
yasemin_ Rukiiii Selam canım Öncelikle rabbim bi nefes de kurtarsın, saglık sihhatlı almayı nasip etsin yavrunu. Stress yapma sakın herşey olacağına varir allah izniyle. Tanıştıma memnun oldum 🙂
yasemin_ Cemilemalkc Bitane daha genç anne maşallah. Sende daha yenisin, rabbim sağlıklı kucamıza almayı nasip etsin. Nasıl gidiyor hamileliğin? ☺
yasemin_ Mis06 Aminn canım benim. Ben gecen hafta ilk kalp atışını duyudum yani o duguyu gerckten yaşayan bilir rabbim herkese ve isteyenlere yaşatsın. ❣
edaes yasemin_ Merhaba canım 23 yaşındayım ben de Gelibolu’da yaşıyorum 22 haftalık hamileyim oğluşumu bekliyorum inşallah 😍
yasemin_ edaes Tanıştıma memnun oldum canım Rabbim oğlunu sağlıklı sihatli kucagına almayı nasip etsin. Insallah 😍