fatooss 10 haftalik hamileyim acayip sekilde kalcam ve belimin ortasi cok agriyor kendimi biraz yordugumda ozellikle ayaga kalkamicak gibi oluyorum sizdede bole bi durum yasayan varmi kizlar ?
Aslgly fatooss ya evet benimde en baştan beri sırt ağrım var. Hala da devam ediyo ☹️ Özellikle geceleri zorluyor. Tam sol yada sağ yatamıyorum sırtıma yastık koyuyorum bi şekilde rahat edince uyuyorum direk 🙄
Ayseaysegok fatooss bnde 10 haftalk hamileym bnım de cok kotu belım agryo😣hemn agrıdgnda yatıyorum ayaklrmn altna yastk koyuyorum ama yınede agryo bırz gecnce rahtlıyorum
damlac fatooss bugün benim de çok bel ve kasık ağrım var. 12+4 üm. Korkuyorum kendimi yoracak birşey de yapmadım ama niye böyle oldu adet olacak gibi.
fatooss Aslgly benimde ayni sekil canım belim agrısa sadece neysede kalcam kalkamicak kadar agriyor zor kalkiyorum
Ozlem35 Canım bacak araniza yastık koyun ozaman dengeliyor bacak ve bel orantisini.Cati kemikleri genişlediği için ağrı oluyor.Bende çok çektim biliyorum.34 haftaligim hala yastık bacak aramda yatıyorum inanın çok rahat uyursunuz 👍
Ayseaysegok fatooss aynen bnde oyleyim birde biyere gttgımde 😐dha cok dıkkt etmemz lazm ınsllh gecer canım
Yenianneadayi2208 fatooss belimin ağrıdığı yeri gösterdim en son doktora gittiğimde, sinirler var orada hamilelikte de ağrıması normal bol bol yat uzan dinlen dedi.Can sıkacak bir durum yok hepsi doğumdan sonra geçip gidecek ☺️
Ozlem35 Ben diyorum kızlar sizi rahatlatacak olan inanın tek şey bacak araniza yastık koyun ilk tercih sola doğru yatin veya sağ tarafa.... 🤗👍 Ben çok çektim hala da cekiyorum gerçekten çok rahat uyuyacaksınız.
Aslgly Hlal yok canım keşke üşütmekten olsa da önlemini alsam. Skolyoz var da bende omuriliği eğriliği yani ☹️ O ağrı yapıyor hamilelikte daha da arttı ağrısı