Neheaaei haticeebade 12.haftadan beri kullanıyorum şu an 29+5 im düzenli kullanmama rağmen değerlerim düştü dr bebek daha fazla kullanıyor dozu artıralım dedi bu sebeple.. bi sabah bi akşam demir hapı içmeye başladım
07052019 haticeebade evet decavit ve gynaferon kullanıyorum 12.haftadan beri. Sabah aç karnına gynaferon gece yatarken de decavit içiyorum.
Bebisim_1208 haticeebade bn o kadar düzenli kullanmama rağmen hiç fayda etmedi şimdi takviye alıyorum.
Ftsctn_20 haticeebade Alarm kurdum her gün aynı saatte atıyorum hapımı aksatmiyorum . Bir dahaki kontrolde tekrar ölçüm yapılacak .
Gokmeninannesi haticeebade kan değerlerim iyi olsa da kullanmam gerek aslında ama peynirsiz kahvaltı yapmayı sevmediğim için kullanıyorum ilacı kullanmama rağmen demir ve kan değerlerim iyi çıktı ama kullanmam şart tabi
BeybininAnasi Kullanıyorum. Düzenli kullanmama rağmen düştü değerim, doktor dozu yükseltti. Bence kesinlikle dikkatli olunması gereken bir durum
Smnl Elifaa parol içebilirsin benim hamilelik sürecinde en çok çektiğim konu bas ağrısı oldu. Doktorum çok ağrın olunca parol al çocuğu strese sokmaya gerek yok dedi. Bi kaç kez kullandım ben
Pisi Elifaa bazen benimde fena ağrı tutuyor. Doktorum parol kullanabilirsin demişti ya da minoset. Bunlar dışında kesinlikle hap içme. Sert bir türk kahvesi yap ve gözlerini sarıp uyumaya çalış.
mutlu-d 07052019 ben de sabah açıklanacak karnına gynaferon, kahvaltıdan sonra tok olarak decaVit içiyorum.
Seyma1234 Hayır kullanmıyorum O ilaç bende kabızlık yaptı arkadaşım da düzenli kullanıyor ikimizinde nerdeyse değeri aynı keçiboynuzu pekmezi tüketttim ben hep
Deletedmom3 Benim anemi gecmisim oldugu icin ve degerlerim cok dustugu icin ferinject serum yapildi 2 sise ve ayni zamanda oroferon basladik
Mevr haticeebade 12.haftadan beri düzenli olarak kullanıyorum. Bir de vitamin vermişti ama onu içemedim çok midemi bulandırıyordu doktora söyledim o ekstraydı onu içme o zaman ama Demir ilacını sakın bırakma dedi.
haticeebade mutlu-d Mevr gneferon kaşıntı yapıyormu acaba onu birakıp baska demir hapı kullanmak istiyorum