Balyanakk https://hizliresim.com/r0zY9V Doktorum bir sıkıntı olmadığını söyledi ama mantığı anlamak istiyorum sadece kızlar ☺️ Ne anlamam gerekiyor 60 a gelen bı yer var mesela o mu sancı 🤗
Skn23 Balyanakk evet canım o sancı ☺️ Ama 60 üstü olunca sancı sayıyor doktorlar . Kasılmaların başlamış demiştir doktorun ☺️
Karakuzuu Balyanakk bende 37+3 deyim şuan sabah girmiştim 60 larda çıktı. Ufak olan iç sancılar dedi. Doğum başlayacak kadar değil dedi. Zaten ben sezaryenim Cuma alıcaz Allah nasip ederse
Beyzanurlina Balyanakk benım normalde 20 lerde kuzum 70 i görüyo iniyo yani düzenli 70 ve üstü olursa sancı
Balyanakk Skn23 ay sordum yok yok dedi sancısı olan bı bayanın kağıdını gösterdi örnek olarak çok fazla inişli çıkışlıydı ☺️ bir tane ve az olduğu için saymadı yani benimkini öyle mi ☺️
Skn23 Balyanakk evet hem 60 üstü olacakta hemde belli sıklıkta olacak ki sancın var diyelim☺️ Şuan ama kasılmaların var kuzum ☺️ Benim 20 lere çıkıp iniyordu ona bile kasılmaların başlamış demişti doktor ☺️
Balyanakk Karakuzuu Rabbim sağ salim kavuştursun bebeğine 🙏🌸 benim normal gözüküyor şuan bakalım böyle düşünüp düşünüp duruyoruz işte herşeyi
Ulzougyud Karakuzuu sağlıkla gelsin bebeğimiz. Bende Çarşamba günü kontrole gideceğim sezeryan isteyeceğim bakalım hayırlısı 🥰